Pages

3/3/17

Too rad to be sad


Credit & Adlinks: T skirt Missy Empire, Jeans HERE, shoes HERE and choker HERE

Gooood helg! Jeg bare digger denne t-skjorten!!!! Aaaah, den er så fet. I det siste har jeg vært litt nedfor pga litt negative rykter her og der, men i dag er jeg virkelig i et "FUCK EM ALL" mode! Ja, virkelig. Til helsikke med alle hatere. Det gikk opp for meg her en dag at jeg virkelig elsker livet mitt! Det må være lov å skryte av seg selv i blant og i dag er jeg stolt over alt jeg har fått til på så kort tid. Hva er det med oss mennesker egentlig? Med en gang noen gjør noe som kanskje er litt bra så skal man slenge hat og komme med negative holdninger. Hvor digg hadde det ikke vært dersom vi roste hverandre opp og kom med bare positive ting i stedet? Jeg synes det hadde vært kjempe kjekt. Misunnelse er en farlig ting noe som få er flinke til å takle bra. Jeg har bestemt meg for at jeg skal aldri ta noe som helst til meg igjen og dersom noen kommer med noe negativt, skal jeg vri det om å bruke det som motivasjon i stedet. Nå har jeg fått en liten boost takket være visse personer. Så, til dere jeg snakker om - TAKK! #bringit 

***

Happy weekend guys! I just loooove this t shirt!! Aaah, its just too awesome. Ha ha! Lately I've been a bit moody because theres been some negative comments about what I do and so on, but today I'm totally in a "FUCK EM ALL" mode. Yeah, you head me! Fuck the haters. Whats up with some people? When someone does anything great or good there's always someone who has to be negative and talk shit. How awesome wouldn't it be if we all where super excited and positive? I would love that! Jealousy is a dangerous thing and it really eats you up if you dont stop. So, from now on I'm gonna use others jealousy to motivation instead of being sad. My work and my photography is gonna be bigger and I'm gonna work even harder to reach my goal. THANK YOU for hating me and for talking shit. Believe it or not, but I really appreciate it today! #bringit 

Blogglistenhits

1 comment:

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign