Pages

3/21/17

Me-time


Good vibes only // in collab with Spa Supply 

God kveld! I går hadde jeg en skikkelig kosedag. For å forklare enda bedre, jeg hadde en meg-dag. Etter jeg kom hjem fra jobb spiste jeg middag, og fant frem den nye Caudalie ansiktsmasken min fra Spa Supply, samt Caudalie te og en god bok. Koste meg i godkroken vår der jeg har utsikt over hele fjorden. Alexander og jeg har en helt magisk utsikt som jeg virkelig setter pris på dager som dette. Noen ganger er det godt å bare sette trening, husarbeid og ærend på vent. Alle trenger litt meg-tid av og til. For meg er spa og velvære noe av det beste jeg kan gi meg tid til. Jeg elsker å slappe av med en god ansiktsmaske, serie på tv skjermen og bare nyte sofaen. Hva gjør du når du har meg-tid? :) 
Anbefaler virkelig denne ansiktsmasken du får hos Spa Supply. Huden din blir silkemyk etterpå og renser den godt. Alle Caudalie er selvsagt cruelty free, altså ikke testet på dyr. 

Ha en fin kveld alle sammen! Gjerne følg @Spasupplynorge på Instagram for inspirasjon og nyheter. 

***

Good evening! Yesterday I had a really relaxing day. To explain even better, I had a me-day. After I got home from work I ate dinner and found my new Caudalie Spa facial mask from Spa Supply, as well as Caudalie tea and a good book. Sat in our cozy corner with our view over the fjords. Alexander and I have a very magical view that I really appreciate days like this. Sometimes it's good to just put training, household and errands on hold. Everyone needs a little me-time. For me, spa is some of the best I can give myself. I love to relax with a good facial mask, series on the tv screen and just enjoy the couch. What do you do when you have a me-time? :) Really recommend this facial mask from Spa Supply. Your skin becomes so smooth afterwards and cleans your skin pretty good. All Caudal products is of course cruelty free / not tested on animals. 

Have a nice evening! Feel free to follow @Spasupplynorge on Instagram for inspo and news.

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign