Pages

3/10/17

And the winner is...


Happy weekend! 

God kveld alle sammen! Endelig er helgen her og den skal nytes. Virkelig! I dag hadde jeg et par oppdrag på jobb, fikk trent godt og kom hjem til tre kjekke pakker i posten. Yeey! Lagte meg deilig grønnsakssuppe til middag og nå skal jeg kose meg med kattene, Friends og en Mars Protein sjokolade. #mykidnafriday I morgen reiser jeg til Stavanger for å besøke Kristine. Gleder meg! 

Til slutt vil jeg bare si, GRATULERER Miriam Østrem! Du er den heldige vinneren av konkurransen min. Send en PM til Panorama Nails på Facebook for mer info og booking av time. Yeeey!!!! Perfekt start på helgen å vinne time til å fikse neglene sant? :D 

GOD HELG! 

***

Good evening everyone! Finally the weekend is here and I'm gonna enjoy it so much. Really! Today I had a few assignments at work, had a great workout and came home to three epic packages in the mail. Yeey! Made a delicious vegetable soup for dinner and now I'm gonna have a cozy evening with my lovely cats, Friends on TV and a Mars Protein chocolate. #mykidnafriday ! Tomorrow I'm traveling to Stavanger to visit Kristine. Cant wait!
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign