Pages

2/7/17

501


In my 501 
TODAYS LOOK: Jeans from Levis, shirt from Sheinside and bralet from H&M

Tooodays look! Nå er det bare et par dager til Alexander kommer hjem og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å hente han på flyplassen. Nesten litt trist at vi bare har helgen sammen før jeg reiser bort. Men men. Sist helg bakte jeg utrolig mye godt så det er bare til å glede seg til flere sunne oppskrifter fremover. Ha en SUPER dag alle og husk å følg meg på Instagram @Widvey <3 

***

Tooooodays look! Alexander is coming home from Spain in a few day and I can't wait to pick him up at the airport. Miss him so much! Too bad we only have the weekend together before I'm traveling to Trondheim and Los Angeles. Well well. Last week I baked so many good things so be prepared to get some new healthy recipes here on the blog! Yeey! Wish you all a lovely day and remember to follow me on Instagram @Widvey <3 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign