Pages

1/18/17

Sunday funday


// SNAPS FROM LAST SUNDAY //

Snart helg! Woohoo! Jeg er så stolt over meg selv. Siden nyttår har jeg spist veldig sunt og har fått trent en god del. Deilig å endelig ha motivasjon til å holde meg i form og spise riktig. Merker det på hele kroppen, hodet og humøret. Jeg har også blitt veldig motivert til å lage super sunne og sukkerfrie  retter i det siste. Det merker du kanskje siden jeg har begynt å blogge mer om mat.. Ha ha. 

Sist søndag var jeg å spiste middag på Egon sammen med Alexander og foreldrene mine. Vi hadde det utrolig koselig og spiste god mat. Jeg avsluttet kvelden med et lite stykke oreo kake. Den er bare helt fantastisk.. My weakness.. Ha ha. (Å jeg som akkurat sa hvor flink jeg hadde vært denne mnd..)

Ønsker dere alle en super dag! 

***

The weekend is just around the corner and I can't wait to relax and just do nothing. Yeey! I just have to say that I'm proud of my self for eating so healthy lately. I've also been working out almost every day since new year and it feels so good! Everything is so much better when you eat clean, skip sugar, workout a lot and are just living a healthy life. I mean, its the best thing! :) I'm so motivated to blog more about healthy food as well. - I bet you can see that since I've been posting a few recipes lately. Ha ha.. 

Last sunday I went to a restaurant called Egon with Alexander and my parents. We ate great food and had so much fun. So cozy going out to eat with my family. At the end of the evening I ate a small piece of an oreo cake and it was SO delicious. I guess Oreo cake is my weakness... Ha ha. Damn it!

Wish you all a lovely day! 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign