Pages

1/9/17

M O O D


Nytt år og nye muligheter. Har du noen mål for 2017? Jeg krysser fingrer og tær for at dette året blir mye bedre enn i fjor. Noen av målene mine som jeg hadde i 2016 ble ikke fullført. Det går meg på nervene. I år skal jeg jobbe mye hardere for å nå dem og jeg skal gi alt jeg har. Er ganske motivert for tiden og har troen på at det skal gå bra. I går satte jeg med ned å lagte en oversikt over budsjettet mitt for Januar. Føles så godt å ha kontroll på økonomien. Det hindrer at stressnivået mitt er på 100. Ha ha. Er du glad i å ha kontroll på utgifter og inntekter? Tips: søk på budget planner på Pinterest! Mange søte oppsett som er printbare. :) 

***

A new year and new opportunities. Right? Do you have anything on your bucket list for 2017? I keeping my fingers crossed and hope this year will be much better than last year. I didn't complete all of my goals for 2016, and that pisses me off. Ha ha. I hate when I fail and dont work hard enough. This year I'm gonna do everything I can to make it happen and I'm gonna kick some ass! Cant wait! Yesterday I wrote down my monthly budget and it felt so good. I love to have control and to see what I can spent and save. Dont you agree? Do yo like to have control of your money? Tip: search on "budget planner" on Pinterest and you'll find plenty of cute printable planners. Yeey! 

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign