Pages

1/7/17

Haukeli Husky


// SNAPS FROM ADVENTURE WITH HAUKELI HUSKY //

 Hei alle sammen. Hvordan går det? :) Nå sitter jeg i hytten til kollegaen min og venter på middag. Jeg er jo på fjellet (Haukeli/Vågsli) med jobben min til i morgen. I går besøkte vi Haukeli Husky og fikk testet ut hundespannkjøring. Det var sinnsykt kjekt og huskyene var så søte. For noen snille og fine hunder. :) Jeg kan virkelig anbefale å teste dette ut. Det var en moro opplevelse og kult at jeg huke dette av my bucketlist. He he. I morgen skal vi bare vaske hytten og rydde, før turen går tilbake til Haugesund igjen. Hva har du gjort i helgen? Husk å følg meg på Instagram @Widvey <3 

***

Hey everyone. How are you? :) I'm sitting in the cabin and waiting for dinner. If you didn't know, I'm at the mountain Haukeli / Vågsli with my job for tomorrow. We've been here since Thursday. Yesterday we visited Haukeli Husky and went out for a epic dog sledding. It was so fun and the huskies were so cute. :) I really recommend it. It was a fun experience and cool that I check this off my bucketlist. He he. Tomorrow we're heading back home to Haugesund. What have you done this weekend? Be sure to follow me on Instagram @Widvey <3

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign