Pages

12/23/16

It's beginning to look a lot like Christmas..


Herregud, i morgen er den store dagen! Det er selveste julaften. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å gi gavene til Alexander og resten av familien. Føler jeg har truffet på alle pakker og at jeg har slått på stortromma. ;) Deilig følelse. He he. Er du klar for i morgen? Hvor skal du feire jul? 

Nå har jeg akkurat dekket på bordet til i morgen. Om litt skal Alexander og jeg spise god mat, se Love Actually og kose oss sammen. <3 Hva er dine planer i kveld? Skal du se hovmesteren? 

Ønsker dere alle en flott kveld og nyt den med familie! 

***

OMG, I'm so excited for tomorrow! Its Christmas eve in Norway tomorrow and I can't wait to give Alexander and my family their presents. Hope they'll like it and that it will be a perfect evening. Are you ready to celebrate Christmas? What are you plans on the big day? :) 

Alexander and I are gonna eat and watch the movie Love Actually now and just relax in our livingroom. So cozy <3 Are you doing something fun this evening? 

Wish you all a lovely Friday and enjoy the rest of the day.

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign