Pages

12/25/16

Best Christmas Present ever!


My face when I opened my present from Alexander.. 

Haha.. I guess these images says it all, right? 

GOD JUL alle sammen! Har dere hatt en flott feiring? Fått noe fint og spist god mat? Jeg hadde TIDENES kveld og storkoste meg fra topp til tå. Vegan grøten ble kjempe god på smak, resten av gjengen var fornøyd med pinnekjøttet og desserten jeg lagte ble heldigvis godkjent av alle. :) Vi lo og hadde det utrolig moro og vi fikk alle mye fint. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk feie julaften med en så flott gjeng. <3 MEN nok om det. Nå må jeg fortelle dere hva den galne kjæresten min gidde meg. Jeg fikk nemlig en drone! Dji Phantom 4. Nå skal vi gi full gass og vlogge for fullt. Dette er bare helt vilt! Jeg har rett og slett ikke ord for hvor glad jeg ble. En helt insane gave og føler jeg ikke har fortjent dette i det hele tatt. Alexander er verdens beste, snilleste, støttende, morsomste og kuleste kjæreste. Ja, jeg må være den lykkeligste jenta i verden! TUSEN TAKK BABE! <3 #teamawesome 

***

Merry Christmas everyone!! Again. Ha ha. :) Did you had a nice celebration? Did you eat great food and got something nice? I had the BEST evening ever. We had so much fun and the food was delicious. As I told you guys yesterday, Alexander and I had a vegan porridge and the rest of my family had the Norwegian traditional dinner pinnekjøtt. :) I'm so happy and thankful for that I have such a good and funny family to be with. Thanks guys! BUT no I have to tell you what Alexander got me. He is CRAZY. I got the new Dji Phantom 4 drone. What an insane gift and I really have the craziest and kindest boyfriend in the whole world! I did not deserve this at all and I have no words for how happy I am. Now I'm gonna make so many cool vlog shots and out travel images are gonna be awesome. Thank you so much Alexander. <3 You are the craziest, kindest, funniest, coolest and the best boyfriend and I'm so lucky to be yours! THANK YOU!! #teamawesome

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign