Pages

11/7/16

Purple


Jacket from Getinspired HERE #ad

God kveld alle sammen. Nå sitter jeg å ser på Friends sammen med verdens beste katter. Ha ha.. Alexander er reist på bottur med laget, så jeg er alene hjemme til onsdag. FKH kom på 4 (!!!) plass i Tippeligaen i går! Woho! Utrolig kjekt og ikke minst fortjent. Sesongen er nå over, og det skal bli litt deilig å ha helgene sammen med han igjen. :) 
Utenom Friends, sitter jeg å planlegger julegaver. Jeg har allerede fått julestemning og kjenner jeg gleder meg i hel til Desember. Både kattene og Alexander skal få hver sin julekalender og jeg har store planer om hvordan jeg skal pynte huset. Gleder du deg til jul? Har du julestemning? 

***

Good evening everyone! I'm sitting in our living room watching Friends with my cats Lilli and Åge. Ha ha.. Alexander went for a trip with his team players a few days. His team FKH did a really good season this year and they ended up on the 4th place in the league. Woohoo! :) Congratulation Alex <3 
I've also been planning a lot of chirstmas gifts. I'm so in a christmas mood and can't wait until its December. Both the cats and Alexander will get their own christmas calendar this year. Are you excited for Christmas? 

Blogglistenhits

2 comments:

  1. Åh, den jakken der! Ei venninne har den i en ferskenfarge som jeg synes er sååå fin, men den fargen du har er også helt nydelig <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, ja den i farsken er også veldig fin! Det var rett før jeg kjøpte begge :)

      Delete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign