Pages

11/10/16

10 Things you didn't know about me


Etter at flere har spurt om jeg kan lage et "10 ting du ikke visste om meg" innlegg, tenkte jeg det var på tide å lage et. Håper du liker innlegget og ikke misliker meg etter dette. He he..

1. Jeg jobber som fulltidsfotograf hos Meglerhuset Relé i Haugesund. Det er jeg som tar bildene av boligene de selger. :) På fritiden driver jeg med portrettfotografering og blogger her.

2. Å kunne gi andre noe og spre glede er noe av det kjekkeste jeg vet. Ingenting gjør meg i bedre humør når jeg kan få andre glad, eller overraske noen. Det å kunne vite at DU er grunnen til at du fikk noen andre til å smile er den beste følelsen. Hvis du aldri har opplevd det før, bør du starte I DAG!

3. Jeg er ikke religiøs og kommer nok aldri til å bli det. Tror mer på karma for å si det slik. Behandl andre slik som du selv vil bli behandlet og ha troen på deg selv. 

4. Min favoritt by er London. Jeg elsker denne byen og kunne tenkt meg å bo her! Hadde det ikke vært for at jeg har en fulltidsjobb og alt det der, hadde jeg med glede bodd der i et par år. London har alt. Fantastiske foto locations, godt utvalg av restauranter, shoppingutvalget er helt villt og personene er utrolig hyggelige. Hver gang jeg er i storbyen føler jeg meg fri. 

***

I've got a couple of questions if I could make a post about doing a "10 things you didn't know about me", I thought it was time today. Yey! Hope you like the post and don't dislike me after this. He he.. 

1. I work as a full-time photographer at Meglerhuset Relé in Haugesund. It's me who takes the pictures of the different homes, apartments and estates they are selling. :) On my spare time I'm a portrait photographer and a blogger. 

2. To be able to give others something and spread joy, is one of the best things I know. Nothing makes me feel better when I can get others happy, or surprise someone. Being able to know that you are the reason to get someone else to smile is the best feeling ever. If you haven't tried it - you should start now! 

3. I'm not religious and never will be. I believe more in karma and myself. Treat others the way that you want to be treated and have faith in yourself. Thats the best thing. 

4. My favorite city is London. I love this city and want to live here! If I didn't have a full-time job and all that stuff here in Haugesund, I would love to live there for a few years. London has it all. Stunning photo locations, good selection of restaurants, the shopping selection is crazy and the people are so nice. Every time I'm in London I feel free.


5. Noe jeg brenner mest for er dyrevelferd. Jeg HATER og er svært dårlig på å takle mennesker som er stygge med dyr og ikke enser noen følelser for dem. Det å se folk gå rundt i Canadian Goose, pelsjakker og lignende gjør meg kvalm og forbanna. Å ikke for å nevne de som sier de støtter dyrene og er i mot dyremishandling, men går rundt i klær f. eks Canadian Goose. Se rundt deg idiot! Du går rundt i og støtter dyremishandling. Jeg har null forståelse for hvordan noen kan få glede av å drepe eller skade et dyr. Kjenner jeg blir sint bare av å skrive dette. Jeg håper virkelig en dag jeg klarer å bli veganer, men til nå har det vært vanskelig. Alexander og jeg har minst 3 dager i uka der vi ikke spiser kjøtt. Det er nå en begynnelse. :) 

6. Tanken på å leve et A4 liv skremmer meg. Jeg har ikke tenkt til å leve et liv der jeg gjør noe jeg ikke trives med. Å sitte å høre på at noen kun gjør det fordi dem ikke tørr å ta sjanser eller leve drømmen gjør meg trist. Du har kun et liv og det skal leves på den beste måten. ;) 

7. Sjokolade er noe av det BESTE jeg vet. Jeg er utrolig svak for det, og dersom noen tilbyr meg en liten bit sliter jeg med å si nei. Ha ha.. Heldigvis sies det at det er sunt? Ha ha.. :( 

8. Min aller største frykt må være å havne i luksusfellen. Jeg er ganske streng når det kommer til pengene mine og vil si jeg har god kontroll på økonomien min. Sparer mye hver mnd og er opptatt av å alltid ha en del på konto. Dette er vell mamma sitt verk. - Takk! Ha ha..

***

5. Something I really care about is animal welfare. I hate and are very bad at coping with people who are ugly and bad with animals and have no feelings for them. To see people walking around in Canadian Goose, real fur and so on makes me sick and mad. Not to mention those who say they support the animals and are against animal cruelty, but walking around in clothes like Canadian Goose. Open your eyes dumbass!! I dont understand how someone can enjoy killing or harm an animal. I get angry just by writing this. I really hope one day I'll manage to be a vegan, but until now it has been difficult. Alexander and I have at least 3 days a week where we don't eat meat. It's a beginning. :) 

6. The idea of living an A4 life scares me. I'm not going to live a life where I do something I don't feel comfortable with. To hear that some only do it because they dont have the guts to take chances or living the dream makes me sad. You only have one life and you should live it the best way. ;) 

7. Chocolate is the best. I'm so weak for it, and if someone offers me a little bit, I'm struggling to say no. Ha ha.. Fortunately, Some says that it's healthy right? Ha ha.. :( 

8. The top of my fear list must be to end up in the luxury trap. I'm pretty strict when it comes to my money and I want to say I've good control of my economy. Good job mom -Thanks! Ha ha..


9. Dette kommer nok ikke som et sjokk, men katt er mitt favoritt dyr. Ja, jeg er en crazy cat lady person. Jeg elsker alt med dem og er utrolig glad for at Alexander vil ha to stk. Vi er så heldige som har gullene Åge og Lilli. <3 #Ionlygetworse

10. Jeg er veldig ukomfortabel når jeg blogger. Ha ha! Sjokkert? Er egentlig ikke så fan av å by så mye på meg selv og spesielt ikke å posere så mye foran kameraet, men Alexander har stått på og støttet meg utrolig mye så da kan jeg jo ikke skuffe han. :) Grunnen er vell fordi jeg ikke har så god selvtillit og har litt jantelov følelse hver gang jeg laster opp et nytt innlegg. Er selvsagt mange av dere som er positive og gjør at jeg får lyst til å fortsette, men det er også de som ler, baksnakker og ser på meg som en egoist. Prøver alltid å ha den innstillingen at de som er negative er bare triste sjeler som ikke har noe bedre å ta seg til enn å nage på andre. #closingmyears

Ja, det var hele 10 fakta om meg! Kanskje noen av dere synes dette var interessant mens andre synes det var bås. Håper noen av dere likte det. :) Gjerne kom med flere forslag til hva jeg skal blogge om. Dette gjør det mye lettere for meg. Kjekt å vite at jeg kan please dere litt. ;) He he. Ønsker dere alle en super Torsdag og husk å følg meg på Instagram! @Widvey <3

***

9. This isn't a shocker, but cat are my favorite animal. Yes, I'm a crazy cat lady person. I love everything about them and are so happy that Alexander will have two! <3 We're so lucky to have  Åge and Lilli. #Ionlygetworse.

10. I am very uncomfortable when I blog. Ha ha! Shocked? I'm not fan of posing so much in front of the camera or write so much about myself, but Alexander has supported me so much so I can't disappoint him now. And its an addiction. The reason is problably because I haven't so good self esteem and have a feeling that every time post there are a lot of people thinking I'm an idiot.
Of course there are many of you who are positive and makes me want to continue blogging, but there are also some who laughs, talks negative and looking at me as an egoist. I'm aways trying to think that they're negative because they're sad souls who don't have anything better to do. #closingmyears 

Yes, that was 10 facts about me! Maybe some of you guys think this was interesting while others think it was boring. Hope some of you guys liked it.:) Feel free to leave a comment below what you want me to blog about. This makes it much easier for me. Nice to know that I can please you a little bit. ;) He he. Wishing you all a super Thursday and be sure to follow me on Instagram! @Widvey < 3

Blogglistenhits

2 comments:

  1. Så gøy innlegg! Kanskje jeg må 'kopiere' og gjøre noe lignende selv. Gøy å bli litt bedre "kjent" med deg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tusen takk :) Kjekt du likte innlegget :)

      Delete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign