Pages

10/12/16

The perfect knit dress


TODAYS
Kjole fra Bik Bok, klokke fra Tom Carter Watch, veske fra Michael Kors og sko fra Nike. 

Outfit fra London. Kjøpte denne fine kjolen på Bik Bok før jeg reiste. Syns den var så fin. Jeg er jo superfan av burgunder så denne passet meg midt i blinken. Det som er også supert med denne kjolen, er at de ekstra armene rundt livet skjuler valkene. Ha ha :) 

Nå er det tid for jobb og i kveld skal jeg ta meg en god treningsøkt. Gleder meg! Hva skal du i dag?

Husk å følg meg på Instagram! @Widvey

***

Outfit from London. Bought this nice dress at Bik Bok before I left. I love it! I'm superfan of Burgundy so this suited me perfectly. What is so great with this dress, is that the extra arms around the waist hides the handles. Ha ha:) 

Now it's time for work and tonight i'll do a good workout. Looking forward to it! What will you be today? Be sure to follow me on Instagram! @Widvey

Blogglistenhits

2 comments:

  1. Kjempefin kjole! Lyst på den! Lurer på en ting; Hva er favorittlaget ditt? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Cecilie! Tusen takk :) Hvis du mener favoritt fotballag, må det vell bli FKH. Samboeren min spiller jo her :)

      Delete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign