Pages

10/21/16

CHLOÈ


SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON

Har ikke ord for hvor gal jeg føler meg som kom hjem fra London med to flotte designervesker. Dette er egentlig ikke meg i det hele tatt, men har ønsket meg disse i flere måneder. Det var som om de ropte "KJØP MEG" i butikken. Ha ha. :) Nå er det endelig helg! Å herregud det skal bli deilig. I kveld blir det maks chill og i morgen skal vi spise med et vennepar. Hva skal du i helgen? 
Jeg vurderer forresten å oppdatere og endre bloggen min. Hva syns du? Ha en super fredag! <3

***

I have no words for how crazy I feel for coming home from London with two designer bags. This isn't really me at all, but I've been dreaming of these for several months. It was as if they shouted "buy me" in the store. Ha ha. :) Now it's finally weekend! Tonight I'm gonna chill out and stay home, and tomorrow we'll eat with a couple of friends. What are you going to this weekend? I'm thinking of updating and change my blog. What do you think? :) Happy Friday! <3
Blogglistenhits

1 comment:

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign