Pages

10/21/16

Autumn in London


OUTFIT FROM LONDON

BRANDS;
Jeans from Asos, shoes from Adidas, handbag from Gucci, sweater from Miss Selfridge & trench from Bik Bok. 

Endelig helg!! I kveld skal jeg kun slappe av og kose meg med god mat og film. Hva er dine planer for kvelden? Jeg har bestilt meg en super kul kåpe i khaki farge. Gleder meg til å vise den til dere. :) 
Nå skal jeg lete etter enda mer inspirasjon til Halloween partyet vårt neste fredag før det blir middag. 
God helg alle sammen! <3 

***

Finally Friday! Tonight I'm gonna eat a great dinner, watch a movie and relax. Whats your plans for the evening? I just ordered a pretty cool khaki green coat! Can't wait to shoot and show you the outfit images. Now its time to look for some Halloween decor inspiration before dinner. Happy weekend everyone! <3 
Blogglistenhits
LagreLagre

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign