Pages

10/23/16

ALL BLACK


BRANDS
Hoodie from Bershka, bag from Chloé & boots from Nelly.com 

God morgen alle! Nå sitter jeg å planlegger ferien vår i vinter, og koser med med Friends på TV. Senere i dag skal jeg på fotballkamp. Alexander har hjemmekamp. De skal spille mot Bodø/Glimt. Hva skal du i dag? 

Jeg er så utrolig glad for at jeg kjøpe denne flotte vesken i London. Den kostet en del, egentlig alt for mye spør du meg, men jeg skal aldri kvitte meg med den. Denne modellen til Chloé finnes i utrolig mange flotte farger, men siden den var så dyr var jeg så redd for å velge feil farge og gå lei. Valget ble derfor svart. Hva syns du? Likte du den? :) Dette her er drømmevesken! <3 

God Søndag alle sammen! Husk å følg meg på Instagram @Widvey

***

Good morning everyone! Starting the day watching friends and looking at different destinations Alexander and I can travel to in December. Later I'm going to watch Alex's football match. FKH is playing agains Bodø/Glimt. What are your plans for the day? 

I'm so glad that I bought this bag in London. It was really expensive, too expensive if you ask me, but I'll never gonna through it away! They had a lot of different colors in this model, but I didn't bought any of them because I'm afraid I'll get tired of it and never use it. As you can see I chose the black one. Did you like it? This really is my dream bag! <3  

Happy Sunday! Remember to follow me on Instagram @Widvey
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign