Pages

10/19/16

Aimn high


This Outfit:
Topp og tights fra Aimn Sportswear HER, sko fra Adidas. 

God morgen alle sammen! <3 Hva skal dere i dag? Jeg skal fotografere et par boliger, ta bilder for Trimeriet og ta meg en løpetur på kvelden. Sitter å vurderer om jeg skal kjøpe meg en faux fur jakke. Hva syns du om dem? Er du fan av dem? Det eneste som stopper meg er at dem er ganske dyre. I dont get it! He he :) Alexander og jeg har kanskje funnet ut hvor vi skal reise i vinter! Gleder meg til å fortelle dere. :) 

Husk å følg meg på Instagram! @Widvey

***

Good morning everyone! What are you guys doing today? I'm gonna photograph a couple of homes, take pictures for Trimeriet and take me for a run in the evening. Now in sitting considering if I should buy me a faux fur jacket. What do you think of them? Are you a fan of them? The only thing that stops me is that those are pretty expensive. I don't get it! He he:) Alexander and I may have figured out where we're going to travel in the winter! Can't wait to tell you. :)

Remember to follow me on Instagram! @Widvey
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign