Pages

9/13/16

Wanderlust


Nå sitter jeg å leter etter hoteller vi kan bo på når vi skal til London. Drømmer meg bort her jeg sitter.  Måtte nesten ta med bilde jeg tok da jeg arrangerte foto workshop her i fjor høst. 
Jeg bare ELSKER denne byen! Den har absolutt alt jeg ønsker. Fantastiske shopping gater, stort utvalg av restauranter, hyggelige mennesker, skam fete locations, ulike museer, flotte attraksjoner og koselige parker. For å ikke nevne at byen er super fotogen og er bilde vennlig x 1000. Har du vært i London før? Hvis ja, hva liker du med storbyen? :) 


Har du noen hoteller du vil anbefale oss? Vi er åpne for det meste. Ønsker selvsagt å bo sentralt og det trenger ikke å være det billigste. Vi skal jo ta en god del bilder og både Alexander og jeg liker kvalitet. ;) Noe av det jeg gleder meg mest til er å handle på Primark og gjøre kanon kupp. #sommerfuglerimagen 

Ha en fin kveld alle :) 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign