Pages

9/16/16

Run like you stole something!


Klær fra Aimn Sportswear HER

Jeg må rett og slett skryte litt av meg selv i dag. Denne uken har jeg trent hver eneste dag og har spist kjempe sunt. Er så stolt! Ha ha. I tidligere innlegg har jeg nevnt at motivasjonen min er at jeg skal kjøpe meg noe fint når Alexander og jeg reiser til London i Oktober. Det funker så pokker! Jeg har blant annet jogget, hatt ulike intervall økter, trent cardio og styrke. Hver morgen/kveld har jeg tatt 50 djupe knebøy og situps. Nå er det fit for fight! :) I dag skal jeg fotografere en del boliger før det blir FKH kamp på kvelden. Gleder meg. Krysser selvsagt fingrer og tær for at Alexander og resten av gutta knuser Vålerenga i dag. 

Husk å følg meg på Instagram! @Widvey
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign