Pages

9/10/16

Khaki green


Ingenting gir meg mer treningsmotivasjon enn når jeg får nye flotte treningsklær. Det er så gøy når man får nye treningsklær i posten. Da får jeg lyst til å ta dem på meg med en gang og løpe bort til treningssenteret. Er du lik? 

MY OUTFIT
Tskjorte, tights og treningsbag fra Aimn Sportswear HER og sko fra Adidas. 

Jeg ELSKER denne fargen! Er den ikke fin? Det må være en av mine favorittfarger. Designet på tightsen er også en stor favoritt. Høy på livet, helt plain med kun små detaljer. Stoffet er også magisk og den sitter som et skudd på. Normal i størrelsen er den også. :) Har du Aimn treningstøy? Hvis ikke, bør du skaffe deg en tights med en gang. Disse er bare så gode på. Jeg elsker å trene styrke i dem. De har jo høyt liv så når man gjør øvelser som f. eks knebøy, thrusters og markløft slipper man å heise opp tightsen hele tiden. Et problem vi fleste jenter har når vi trener.. Hehe 

I dag er det endelig helg også! Jeg skal fotografere et par 1 åringer før jeg skal nyte kvelden sammen med Alexander. Vi skal se et par episoder av serien Gotham. ANBEFALES! Omg. Dersom du liker Batman er dette serien for deg. Det handler om da Bruce Wayne var ung og hvordan batman kom til. Tidenes serie! 

Husk å følg meg på Instagram @Widvey og gjør meg en super tjeneste å sjekk ut de nye jeansene til Gina Tricot ved å klikke HER. :) 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign