Pages

9/11/16

Burgundy touch


MY OUTFIT
Jakke fra Zara, jeans fra Dr. Denim, boots fra Dr. Martens og skjorte fra Bik Bok. 

Da har jeg nettopp sett kampen til Alexander som endte 0-0. Spennende kamp og litt stressende da FKH ble en mindre mann pga rødt kort. Heldigvis kommer dem hjem med 1 poeng og holder 3. plassen i Tippeligaen. :) Nå skal jeg snart hente han på flyplassen. Blir en sen kveld men men. 
Nå koser jeg meg med Lilli og Åge og leter etter hoteller i London. Alexander har nemlig fått en frihelg i oktober så vi tenkte vi skulle reise til London for å kose oss. Har du vært i London? Det er en av mine favoritt byer. Den har alt du ønsker deg! Fantastisk godt utvalg av butikker, god mat, underholdning, en rekke ulike museer og flotte gater. Dersom du klikker på "Wanderlust" øverst på bloggen kan du lese om mine tidligere turer hit. :) 

God natt godfolk. :) 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign