Pages

9/1/16

A.D.I.D.A.S


I'm addicted to Adidas! Who aren't? 

OUTFIT
Jakke fra Asos, Topp fra Junkyard og skjørt fra Bik Bok. 

 I dag har det vært en super travel men kjekk dag. Niesen min Sophia overnattet hos oss i går, og ble med meg på jobb i dag. Etter jobb var det rett til Panorama Nails for å fikse neglene mine og så gikk turen til Himla Godt spiseri og bar sammen med familien. Nå har jeg akkurat satt meg i sofaen og er klar for å ta et deilig fotbad. I morgen er det endelig helg og den skal nytes. Forhåpentligvis skal jeg ta nye bilder. Har også fått kameraet mitt tilbake!!! Det tok bare 7 hele uker.. Endelig har jeg både Df'en og D800'en til å ta bilder med. #luksusproblem 

Hva skal du i helgen? PS! Jeg må også fortelle dere noe fancy. På førstkommende mandag reiser jeg til Trondheim for å fotografere Tone Damli og Cathrine Sørland. #yeah! VLOG kommer! Stay tuned. 

Husk å følg meg på Instagram @Widvey
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign