Pages

8/18/16

N M D ' S


Jeg har verdens beste kjæreste. Se hva jeg fikk til bursdagen min! 

Er ikke jeg heldig? Alexander er så utrolig snill! Jeg ble så utrolig glad da jeg fikk disse flotte Adidas NMD R1 sneakersene til bursdagen min. De er bare så flotte å se på. Nesten for fine å ha på seg. Når jeg får nye flotte sko, må jeg ha dem på meg inne et par dager før jeg tørr å bruke dem ute. Ha ha.. Jeg må også ha dem til utstilling på f. eks soverommet eller i gangen slik at jeg ser dem hver dag. Du tenker kanskje at jeg er loco, men det er så gøy når sneakersene er rene og ubrukte. Nå har jeg hatt dem på utstilling i litt over en uke så nå er det på tide å bruke dem. Gleder meg til å style outfits med disse. Hva syns du om dem? Likte du modellen? :) 

I kveld skal Alexander og jeg ha tacokveld og se film. Gleder meg! 
Husk å følg meg på Instagram. @Widvey
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign