Pages

8/17/16

Many Shades Of Black


Ny outfitpost av Alexander. Har du sett kulere sko? 

 Alexanders outfit: 
Jakke og hatt fra All Saints, genser og skjorte fra Volt, jeans og sokker fra Divided H&M, klokke fra Tom Carter Watch og Adidas NMD R1 sko fra All in. 

Jeg har ikke ord for hvor gøy det er å ta bilder av Alexander. Syns det er så moro at vi tar bilder sammen og at begge liker mote så godt. Er jeg ikke heldig? Det er også en drøm å fotografere han fordi han er så pen. ;) Ho ho

I går bakte jeg TIDENES diabetes kake. Ja, du leste rett. Oppskriften fant jeg på selv og gleder meg til å blogge om den. For å gi dere en liten teaser, inneholdt kaken safarikjeks, boueno sjokolade, nutella, krem, hvit sjokolade og jordbær. *slever litt* Gled deg sier jeg bare! 

Husk å følg Alexander på Instagram. @Kingstolas

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign