Pages

7/7/16

Rubberband workout


I går hadde jeg en tung men kjekk kveldsøkt ute. Se bilder og les hva jeg gjorde nedenfor.


Treningsklær fra: 
Amin tights fra Getinspired.no HER, sko fra Nike og genser gammel. 

I går kveld hadde jeg en kjekk men tung treningsøkt utenfor huset vårt. Jeg har fått meg mine egne treningsstrikker som passer perfekt dersom jeg ønsker å trene litt rumpe, lår eller lignende. Veldig bra trening og øvelsene er enkle. Avsluttet kvelden med god kvelds og fotballkamp på TV. :) 

Slik så økten min ut: 
5-6 min med oppvarming 
bakkeintervaller: spurt opp og lett jogg ned x15 runder
board jumps x 30
strikk øvelse 1 (gående squats) 10x3
strikkøvelse 2 (crabwalk) 10x3

Anbefales! 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign