Pages

7/16/16

Candy floss


New outfit! This t-shirt is too sweet! 


TODAYS
Jeans fra Junkyard HER, Adidas sko fra Session og T-skjorte fra Bikbok.

For et par dager siden var jeg på Amanda med Karoline. Fant denne søte sukkerspinn rosa t-skjorten på Bik Bok. Syns det var så søtt med jordbær patchen. Er du ikke enig? Anbefaler forresten å kjøpe Clara jeans fra Junkyard. Ubeskrivelig god på! Mykt og godt denim stoff of sitter som ett skudd på. :) 

I dag har jeg fotografert en familie i Kopervik. Fotograferer du deg hos meg i morgen får du hele 50% avslag på fotograferingen. Billig billig! Book gjerne en time du også. Kun 2 ledige plasser. Ring 47613073 eller send meg en email på Amwidvey@hotmail.com for å bestille. 

Husk å følg meg på Instagram. @Widvey
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign