Pages

7/17/16

A comfortable journey


For ca en måned siden var Alexander og jeg i Thailand. Vi hadde det helt fantastisk og Thai Airways gjorde turen vår perfekt. Les om hjemturen og se en hel haug med bilder. :) Enjoy! 


Slik så reiseplanen vår ut: 
Koh Samui - Bangkok, ca 45 min flytid
Venting på flyplassen i Bangkok (ca 5,5t)
Bangkok - Oslo, ca 11t fltid
Venting på Gardemoen (ca 30 min)
Oslo - Haugesund, ca 45 min flytid

Da vi booket tur til Thailand var vi klar over at reisen kom til å bli lang, men sommerfuglene og tanken på å få oppleve vakre Koh Samui var absolutt vært det. Alexander og jeg valgte å bestille litt ekstra gode flyseter på tur/retur slik at vi ikke skulle bli helt utslitt. Vi skulle lande i Haugesund i 9 tiden på morgenen når vi skulle hjem, så da er det ikke så digg å være helt ferdig. Det er du vell enig i? ;) Legger man seg da blir døgnrytmen bare verre og det blir ekstra tungt å gå på jobb på mandagen. 

Det ble Royal Silk Class med Thai Airways fra Oslo til Bangkok og omvendt. Fordelen med å oppgradere eller bestille seter som er bedre enn økonomi er at man får f. eks komme inn i ulike lounger på flyplassene. Her serveres det gratis mat, drikke, internett og ulik snacks. Du får gode sitteplasser og det er for det meste fredelig og rolig. Har du reist en del vet du at det er ikke alltid man får plass på de ulike restaurantene eller caféene på flyplassene. Hvis man er sliten eller må vente lenge er det utrolig kjipt å gå rundt hele tiden. Dette slipper du å tenke på dersom du reiser med f. eks business eller first class. Loungen i Bangkok var utrolig stor og flott. Deilig mat og du fikk til og med elefant sjokolader til snacks! Disse måtte selvsagt testes ut, og gode var dem. 

Det var jo over 5 timer til turen gikk videre til Oslo, så da passet det meget bra at vi kunne kose oss med god mat og kortspill i fre og ro. Vi booket også time til fotmassasje på flyplassen. Ja, du leste rett! Det var massasje studio på flyplassen. Det var jo bare helt magisk! Etter mye gåing og bæring av bagasjer var det ikke feil å slå seg ned i en stressless å få 45min fotmassasje til 100kr. Anbefales. 


Frisk frukt og sjokolade kunne du velge å vrake i loungen. Gikk det tomt, ble det fullt opp ganske kjapt. Bra service og meget godt utvalg. :) We are pleased! 


Jeg har fått en del spørsmål om hva fordelen med å bestille business eller first class er. Jo, nå må du lese nøye! For det føste har du det helt FANTASTISK! Turen blir mye bedre og ikke minst mer fancy. Du får også blant annet seter som kan bli om til senger, du får både pute og dyne, servert uendelig med drikke og snacks, spise god og skikkelige retter, toalettveske med det nødvendige og blant annet privat toalett som ikke hele flyet bruker. 
Setene kan justeres så si hvordan du ønsker å ha det. Ønsker du å ligge litt lavt eller ha beina høyt er dette fullt mulig. Se for deg at du bytter ut et standard flysete med en godstol og i tillegg kan gjøres om til en seng. DER har du setene vi satt i. På bildene nedenfor har vi supergliset på for en grunn. Grunnen er setene og servicen til Thai Airways.


Vi så også et par filmer på flyturen. Alexander fikset det slik at han trykket på PLAY knappen på likt slik at vi kunne se samme film - og i sammen. Ha ha. Highteck par! 


Både på veien bort og på veien hjem fikk vi vær vår toalettveske. I toalettvesken fikk du tannkost, tannkrem, body lotion, lepsyl, sokker, kam, munnskyll, ørepropper og sovemaske. Genialt å få alt dette når flyturen er så lang. Da slipper man å pakke dette i håndbagasjen og slipper å passe på alt når man skal igjennom sikkerhetskontrollene. Vi sov i 5-6 timer på hjemturen og da kom både sovemasken og øreproppene godt med. I tillegg var vi superhappy for at vi fikk tannbørste og tannkrem. Alle vet jo hvordan morgenånden kan lukte.. haha. Greit å bli kvitt den når man tross alt har over halve turen igjen. :) 

 Alexander og jeg var meget imponert over maten vi fikk servert hos Thai Airways. Både på veien bort og hjem ble vi servert deilig mat og drikke. Jeg fikk dessverre kun tatt bilde av nudlene vi fikk servert fordi vi reiste på natta så de fleste lysene var av. Å det er jo forståelig. :) Det ble blant annet servert brødmat, nudler, kyllingsuppe, croissanter magiske sjokoladebiter og frisk appelsin juice. 


Så dette bare helt magisk ut? Les om turen vår ved å klikke HER eller klikk deg inn på "Wanderlust" øverst på bloggen. Her kan du lese om ulike attraksjoner, mattips og se mange bilder fra vårt eventyr i Thailand. 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign