Pages

6/17/16

Stand up and make a difference NOW


Det er så sinnsykt irriterende og frustrerende å tenke på at jeg ikke kan hjelpe dyr så mye som jeg kunne ønsket. Det som plager meg enda mer er at folk rundt meg ikke engasjerer seg nok! Det tar det rett og slett ikke seriøst eller hefter seg ikke i det hele tatt. Hvis alle bare for en gang skyld ikke er så egoistiske, selvopptatte og pinglete kan det faktisk bli endringer og en bedre verden. Til deg som "ikke klarer å se på bildene fordi du blir så lei deg" GET YOUR SHIT TOGETHER!! Gjør en forskjell i stedet for å syns synd på deg selv fordi du så et grusomt bilde. Hva kan du gjøre for å hjelpe? Les nedenfor så finner du det ut. 

 Bilder hentet fra HER 

I dag så jeg at NOAH (dyrevernsorganisasjon) hadde delt på Facebook at hele 11 millioner underskrifter har nå kommet inn mot den beryktede Yulin Dog Meat Festival i Kina som begynner om få dager.
Grusom festival som etter min mening ikke har noe å gjøre i år 2016. Heldigvis finnes det en gruppe kinesiske aktivister som klarte nylig å redde flere titalls hunder. Du kan lese mer om det her: http://www.independent.co.uk/…/dozens-of-animals-rescued-fr…
Det finnes en rekke underskrifter på nett mot festivalen, som man kan signere, men NOAH oppfordrer også sterkt til å skrive til den kinesiske ambassaden i Norge: political@chinese-embassy.no. Dette har jeg gjort og jeg håper virkelig at du tar deg tiden til å gjøre det samme. Det tar ikke 2 minutter en gang. Få fingen ut og prøv for en gang skyld å gjør en forskjell! 
Du sitter sikkert nå å lurer på hva i all verden du skal skrive til ambassaden? Jeg gjorde akkurat det samme. HELDIGVIS Har NOAH lagt ut et forslag til tekst. Se og kopier dette nedenfor:

 "Dear Ambassador, 
I urge you to do your outmost to contribute to a ban on the Yulin Dog Meat Festival. This festival is a disgrace to China, exhibiting unbelievable cruelty towards animals. The Chinese activists who are campaigning against this festival and saving dogs from a terrible fate, represent hope - please listen to their appeal and help stop Yulin festival from happening. 
Yours sincerely...."


I tillegg syns jeg du skal støtte NOAHs arbeid for alle dyr og bli medlem: www.dyrsrettigheter.no/medlem
Dropp den ene festen, turen innom polet, den ekstra goderiposen eller det ekstra klesplagget og spander en liten sum på dyrene i stedet. ;) 

#heiadyr 

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign