Pages

5/26/16

Run like you stole something


Kun fire dager til Alexander og jeg reiser til Thailand. Nå begynner det å krible i magen og jeg har snart pakket ferdig. Gleder meg utrolig mye! Jeg må jo selvsagt trene litt ekstra siden vi skal reise. I går hadde jeg en tung men kjekk intervalløkt. Les om den nedenfor. 


Treningstøy fra: 
Løpesko fra Nike kjøpt hos Unisportstore.no, Tights fra Nike, tskjorte gammel og drikkeflaske fra Urban Outfitters kjøpt i London.

Min intervalløkt i går: 
* Spurt alt du kan 200m 
* løp sakte tilbake og start rett på neste runde
Jeg løp 10 runder og hadde 1 min pause etterpå. Repeterte dette tre ganger. 

Før intervallene jogget jeg rolig i 10 min og tøyde litt ut. Etterpå tok jeg 10 burpees, 10 situps og jogget rolig 5 min. Økten er kanskje lett for mange men var vertfall tung for meg. Deilig å kunne trene ute igjen! :)
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign