Pages

5/18/16

Happy birthday Norway!


Gratulerer med dagen Norge!! Hadde du en fin feiring i går? Alexander og jeg feiret sammen med venner og familie. Det ble spist kaker, drukket kaffe og servert tapas på MM sammen med laget til Alexander. Se bilder fra vår feiring nedenfor. :)


Vi måtte selvsagt ta et par typiske oppstillingsbilder når det var 17. Mai. :) 


Hva gjorde du i går? Regner med de fleste gjør det samme som å være med venner og familie, se alt i fra barnetog, folketog og russetog, spise god mat og kose seg med kaker og kaffe. Alexander og jeg startet dagen med en sen god frokost før vi tok turen til foreldrene mine. Der ble det servert karbonader, pølse i brød, sjokoladekake og gele. Etterpå gikk vi alle ned til sentrum for å se på Alexander gå i tog sammen med resten av laget. Fikk du det med deg? Det var så utrolig mange folk at jeg så nesten ingenting. Heldigvis fikk jeg med meg Alexander. :) Når toget var ferdig var det tapas med FKH på MM. God mat og god stemning. 

Nå er det litt Friends i sengen før leggetid. :) I helgen blir det trening med Linn Sofie, en del fotograferinger og fotballkamp. Hva er dine planer? :) 
Blogglistenhits

4 comments:

  1. Fine bilder! Kva objektiv og innstillingar er brukt på "oppstillingsbildene"?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Bildene er tatt med *Nikon Df, Sigma ART 50mm f1/1.4 objektiv. Innstillingene er ISO200, lukkertid 1/500 og blender f/2.0. Naturlig lys er brukt. :)

      Delete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign