Pages

4/1/16

Rele Foto


For akkurat en måned siden begynte jeg å jobbe hos Meglerhuset Relé i Haugesund. Jeg er ansatt som deres faste boligfotograf og styrer sosiale medier som Facebook og Instagram. Så langt ELSKER jeg jobben min og gleder meg til å gå på jobb hver dag. - Å slik skal det være. :) 


Siden jeg kun jobber for Relé har vi mye bedre tid til boligfotografering enn de fleste. Jeg setter av god tid til hvert oppdrag og gjør alt jeg kan for at boligen skal se fantastisk ut før salg. Av og til er det ikke mye som skal til for å få frem det beste i boligen. Noen ganger er det bare til å flytte litt møbler, ta bort et par bilder fra veggen, pynte med planter og stearinlys eller sette frem litt ekstra detaljer på f. eks kjøkkenet. Det er utrolig kjekt å kunne hjelpe litt ekstra under denne prosessen. Jeg husker selv hvor stresset og usikker jeg var når jeg skulle selge min egen bolig. Ingen rom ble gode nok og enten var det overmøblert eller for tomt. :)

Dersom det ikke er noen hjemme styler jeg boligen alene, tenner lys og gjør mitt beste for at det skal bli gode bilder. 


Husk å følg oss på Instagram. 
@Meglerhusetrele

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign