Pages

4/7/16

Middag på Lothes


For et par dager siden spiste mamma, Geir, Alexander og jeg på Himla Godt spiseri & bar i Haugesund. Vi bare elsker denne restauranten og syns lokalet er utrolig koselig. God stemning, bra service og meget god mat. Hvorfor ikke droppe middagen hjemme en kveld og samles for å spise ute? :) Det er jo bare så kjekt! Er du ikke enig? 


Sjekk den flotte gjengen jeg var med! 
Det er så typisk meg å laste opp alt for mange bilder når jeg lager innlegg som dette. Det er bare fordi jeg syns det er så vanskelig å velge og jeg har jo lyst til å vise dere de fleste. Tro meg, flere bilder ble tatt denne ettermiddagen.. Jeg har kuttet ut en god del bilder allerede. Ha ha.. :) 

Du kan vertfall se på bildene at vi hadde kjempe gode burgere og at vi storkoste oss. Denne gangen bestilte mamma og Geir burgeren som heter "den sjette sans". I følge dem var det den beste burgeren. Alexander og jeg gjorde det enkelt og bestilte favoritten "Himla god" som har både ost, bacon og salat som tilbehør. :) Vi unte oss også med et lite brownie stykke med deilig vaniljeis til dessert. Fristet ikke sant? ;)

Håper du koser deg med bildene og at du får en fin kveld videre. 

Blogglistenhits

2 comments:

  1. Så utruleg fine bilete du tek! Lothes har utruleg god mat. Ein stor favoritt her i garden også!

    ReplyDelete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign