Pages

4/15/16

Livfolk


Endelig er det Fredag! Dagene går alt for fort. Alexander og jeg tok noen nye portrettbilder her en dag. Det var så utrolig fint lys ute så vi bare måtte ut for å fotografere. Elsker når himmelen blir lilla og rød å skaper en fin varmhet i bildene. Er du ikke enig? Hvilket bilde likte du best? :)


Outfits: 
Alexander's: Jakke og ryggsekk fra Fjellrevenshop.no HER, Jeans fra H&M, lue fra Jack & Jones og boots fra Dr. Martens. 

Min: Poncho fra H&M, Jakke fra Gina Tricot, Ryggsekk fra Fjellrevenshop.no HER, hatt kjøpt i New York og boots fra Dr. Martens.

I dag har jeg hatt en strålende og morsom dag på jobben, og nå er det snart tid for fotballkamp. Alexander spiller mot Lillestrøm i dag og vi krysser fingrer og tær for at det blir seier til FKH. :) Skal du på kamp? Tror den også går på TV2 Sumo om jeg ikke tar helt feil. 

Har også fått pakke i posten i dag fra Asos! Gleder meg i hel til å vise dere hva jeg har fått. :) Sinnsykt mye kult av både klær og interiør. Stay tuned! 

God helg :) 

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign