Pages

4/9/16

Joes


Oh happy day! Det er lørdag og det betyr at det er tid for å finne på noe morro. Alexander og jeg skal være med et vennepar i kveld. Vi skal blant annet se fotballkamp veldig snart og deretter gå ut å spise. På kvelden blir det nok et morsomt brettspill med god dessert. Gleder meg! :) Hva skal du i dag? 


Foto: Alexander Stølås
Outfit: Jakke og skjorte fra Bik Bok, Jeans fra Dr. Denim, Sko fra Nike kjøpt på The Office i London og juice fra Joe & the Juice. haha

Jeg syns det er utrolig kleint å ta outfitbilder. Hater det egentlig haha.. Hvorfor gjør jeg det? Godt spørsmål. I stedet for å posere og laste opp tusen bilder av hva jeg har på meg fikk jeg Alexander til å knipse litt bilder av hva jeg hadde kjøpt meg i stedet. Det er sikkert åpenlyst at jeg har vært på Joe & the Juice. ;) Har dere vært der før? Sandwichen "Joe's Club" er så utrolig god. Tror jeg er litt hekta. 

Noen ønsker hva jeg skal blogge mer om? I morgen kommer dagens fototips og i neste uke kommer det blant annet flere innlegg om Gdansk. :) Gjerne legg igjen en kommentar med ønsker/tips. 

God helg! 
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign