Pages

4/19/16

Hey ho, let's go!


Endelig har jeg funnet motivasjonen min til å trene igjen. Jeg har fått meg et nytt treningsprogram som er beinhardt rett og slett. Elsker å ha noe å trene etter. Hjelper på motivasjonen i stedet for å bare valse rundt på senteret uten å ha noen konkrete mål. Programmet fikk jeg av byens beste - Harald på Trimeriet. Gleder meg i hel for å se om jeg får resultater. :) 


Foto: Alexander Stølås

Det som er ekstra motiverende når man trener er nye treningsklær og løpesko! Jeg fikk meg et par nye løpesko fra Nike her en dagen. Bare digger dem! De er utrolig behagelige på og passer perfekt på foten. I tillegg er det lette på foten. Jeg bestilte dem via Unisportstore.no og fikk dem i posten kun 2-3 dager etterpå. De fleste tenker kanskje at de kun har fotballsko, men de har mye kult utenom også. Jeg fant meg flere løpesko som jeg kunne tenkt meg. :) Du finner skona mine ved å KLIKKE HER. 

I går var det en beinhard styrkeøkt, og i dag er det en tung sykkeløkt på 45 min. Gleder meg! 
#fitforfight


Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign