Pages

4/17/16

Exploring the mountains


For et deilig vær det har vært i helgen! Bare elsker våren. Er så sinnsykt kjekt når det er sol og lyst til langt på kveld. Er du ikke enig? Jeg føler jeg får så mye mer energi og glede på våren. Det som er også utrolig kjekt er at vi får tatt enda flere bilder og at fargene blir så mye varmere i bildene. Helgen har vært travel men kjekk. Alexander og jeg har blant annet vært på café med familien, gått tur til Hodnafjellet og trent. Se bilder fra turen vår til Hodnafjellet her. :) 


I dag har jeg ryddet og fått hengt opp den nye hylla mi fra Bloomingville. Ja, tro det eller ei så er jeg bitt av basillen. Kjøpte meg Bloomingville hylle fra Trendhuset på Fredag. Bilder kommer i morgen. Har også fått et par fete løpesko fra Unisport i posten. Gleder meg til å vise dere. :) Hva har du gjort i helgen? 

Er så utrolig glad i den nye anorakken og ryggsekken min som er fra Fjellrevenshop.no. Ryggsekken er liten men du får plass til utrolig mye! Perfekt når du skal gå en tur og ønsker å ta med deg f. eks en termos med kakao, nistemat og et kamera. Alexander er også like fornøyd med jakken og ryggsekken sin. Alt finner du hos Fjellrevenshop.no HER. :) 

Husk å følg Alexander og meg på Instagram. 
@Widvey & @Kingstolas
Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign