Pages

4/27/16

Army Green


Da har eg vært hos Panorama Nails igjen. Ny sprek farge på neglene og jeg er super fornøyd. Kul farge ikke sant? 


I går var jeg å fikset neglene mine hos Panorama Nails i Haugesund. Hafdis er utrolig dyktig og hyggelig og det kunne ikke falt meg inn å fikse neglene en annen plass. :) Anbefales på det varmeste. Er du lei av å ha slitne eller ødelagte negler? Da bør du absolutt bestille en time hos Panorama Nails. Fine negler hele tiden og du kan velge mellom mange ulike farger. Du kan også få f. eks fransk manikyr. Personlig hater jeg å ha stygge negler så for meg er dette perfekt. Rimelig er det også. 
Likte du fargen jeg valgte? Digger den mørke grønnfargen. Syns den er så utrolig kul. Passer også til det meste. :) 


Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign