Pages

3/12/16

Oppussing


Alexander og jeg har fått pusset opp gangen vår. Sjekk før og etter bildene og hvordan vi gjorde det :)

FØR:

For noen uker siden ble Alexander og jeg enige om at vi ønsket å fornye gangen vår. Den var egentlig ganske stygg og så ikke ut. Når man har så fint og nytt hus ønsker man jo at alle rom skal være like stilige og fine. Det som sto i veien for oss var å sette av tid til å få det gjort. Planen var å male alle veggene, få ny garderobe fra IKEA og få opp et speil. Ønsker man å gjøre det skikkelig må man sette av minst to dager på å få det gjort. Det var to dager vi ikke hadde tid til. Ha ha.. 
MEN vi fikk det til takket være Alletjenester.no. 

Hva og hvem er Alletjenester.no? Jo, de er den 25. timen rett og slett. :) For dere som ikke vet hva og hvem Alletjenester.no er, er det en bedrift i Haugesund som gjør rett og slett alle tjenester. I følge hjemmesiden er målet deres å kunne tilby alle tjenester, og at de takker sjelden nei til en utfordring. Både enkeltoppdrag og mer omfattende prosjekter er på timeplanen. Har du noe du må få gjort, noe du skal pusse opp, fikse noe eller  vil avlaste bedriften så er hjelpen du trenger kun et tastetrykk unna.
Etter å ha sett på FB tilbyr de alt i fra å gå tur med hunden din, fikse det elektriske hjemme, levere ved eller f. eks pusse opp det du ønsker. 

Både Alexander og jeg anbefaler Alletjenester på det sterkeste. Jeg sendte dem en melding på FB og spurte om tid og pris for å fikse opp gangen vår. Bare en liten halvtime etterpå hadde jeg allerede fått svar at dette fikset dem og at de kunne når som helst. Hvor digg er ikke dette? Aah, jeg bare elsker dette! Firmaet er genialt for oss som har det travelt og for oss som ikke er så flinke til å fullføre ting. :) Alletjenester kom på Søndag for å male flere strøk og demonterte den gamle garderoben, og på Mandags ettermiddag var dem her for å sette opp den nye. Det eneste vi trengte å gjøre var å henge opp speil, sette opp sko og henge opp jakkene våre. 

Tusen takk til Alletjenester.no for en fantastisk god jobb og service! Du skal ikke se bort i fra at vi har flere oppdrag for dem ila året. :) Det her er den 25. timen! 


Hva syns du om gangen vår? Ble den ikke fin? :D
Speil fra Jysk, kommode fra Bohus og garderobe fra IKEA. 

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign