Pages

3/9/16

I ny jobb


Sist Tirsdag var min første arbeidsdag i den nye jobben min hos Meglerhuset Relé i Haugesund. 
Hva går den nye jobben min ut på?

Jeg har gledet meg i hjel til å begynne hos Meglerhuset Relé. Jeg er blitt ansatt som deres faste fotograf og skal styre deres sosiale medier som bla Instagram og Facebook. I fjor vår begynte jeg å fotografere boliger via Inviso, og syns det var utrolig kjekt og spennende. Arbeidsdagen var varierende og dagene gikk utrolig fort. Perfekt for meg rett og slett. Etter å ha tatt en rekke boligfoto i fjor, merket jeg at jeg fikk mer interesse for det og hadde følelsen av at jeg ikke fikk "nok" oppdrag. Drømmen ble til slutt å fotografere boliger på fulltid og drive fotostudio på fritiden. - Den gikk i oppfyllelse. :) Sent i November i fjor fikk jeg tilbud om å bli Relés faste fotograf. Det var ikke tvil om å takke noe annet en JA og glede seg til min første arbeidsdag; 1. Mars. :) Nå har jeg jobbet her en uke, og har allerede hatt flere spennende oppdrag. På Mandag var jeg på fjellet for å fotografere to fine hytter, i går var jeg i Haugesund for å fotografere to flotte leiligheter, og i dag har jeg vært i Nedre Vats. Må også få si at kollegaene mine er utrolig kjekke, og det virker som vi kommer til å ha det veldig kjekt fremover. ;) 

Hva går arbeidsdagene mine ut på? Det jeg hovedsakelig gjør er å fotografere boliger, tomter og f. eks prosjekter som skal ut for salg. Her blir det en blanding av standard boligbilder, detaljfoto, utebilder og interiør foto. I tillegg tar jeg noe som heter oppmåling. Det vil si at jeg lager en tegning for å vise romløsningene i boligen. Etterpå blir tegningene gjort om til 2D tegninger. 
Når oppdraget er fullført, er det tilbake til kontoret for å redigere bildene og levere dem til meglerne, slik at de kan lage prospektene. På Instagram og Facebook laster jeg opp jevnlig sneak peaks og behind the scenes bilder slik at du kan få se hvordan vi i Relé arbeider og hva som blir lagt ut for salg. :)

Nedenfor kan du se litt bilder av arbeidsplassen min og et par bilder fra oppdragene jeg har hatt de siste dagene. Ønsker du å se flere bilder av boliger jeg tar og flere behind the scenes bilder? Følg Meglerhuset Relé på Instagram (@Meglerhusetrele) og på Facebook. (Meglerhuset Relé).


 Her har du et par bilder som jeg har tatt for Meglerhuset Relé de siste dagene. Dersom du ønsker å se flere bilder kan du finne annonsene på Finn.no :) Jeg har også min egen arbeidsbil. Se hvor stilig den er! Det er så utrolig digg å ha en stor bil der du får plass til alt fotoutstyret. :) Det andre bildet er fra da jeg ønsket er bedre fasadebilde. Jeg ble ikke fornøyd med bildet som jeg tok med mast (stativ som kan heise kameraet veldig høyt), og bestemte meg derfor for å klatre opp en brannstige i nabobygget i stedet. #yolo
(Bildet ble selvsagt mye bedre)... ;)


Sjekk den utsikten! Bilder fra da jeg fotograferte på Seljestad og Vågslid på Mandag. 


Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign