Pages

3/22/16

Dagens bolig: Tjønnveg 31


Sist Onsdag var jeg på Vågslid for å fotografere et par hytter. Dette er en av dem. Flott hytte ikke sant? Jeg ble helt målløs når jeg kom inn. 


Litt om Tjønnveg 31; 
Solid og meget flott reisverkshytte. Hytten holder en bra standard og er for det meste innredet med bruddskifer og eikegulv. Bredt tømmerpanel på veggene. Flotte farger med bl.a. veggfarge i rekved. Kvalitetsmaterialer, dreide søyler og håndmalerier gjør eiendommen spesiell.

Eiendommen ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid. Fenomenal utsiktsbeliggenhet som forandrer seg i takt med årstiden. På sommerhalvåret vil majestetiske fjell speiles i Eivindbuvatnet, mens man om vinteren har full oversikt over løypenettet inn mot Fossen.

Området ligger ved Haukelifjell - midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Hytten ligger i gangavstand fra alpinanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Ønsker du å lese mer om dette flotte hytten? Klikk HER for å komme direkte til Finn annonsen. 


PS! Husk å følg oss på Instagram!
@Meglerhuestrele

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign