Pages

3/21/16

Dagens bolig: Tjønnveg 26


Ny uke og nye boliger er lagt ut for salg. Vi starter påsken med å dele en av de flotte hyttene på Vågslid som er ute for salg. :)


Helt ny, særpreget og meget flott hytte er nå lagt ut for salg. Hytten er innredet med en-stavs eikeparkett på de fleste gulv, panelte vegger og tak. Bred panel på vegger som er behandlet og i farge "rekved". Gjennomførte farger, smakfull innredning og fantastisk utsikt til Eivindbuvatnet gjør eiendommen spesiell.

Hytten har blant annet hele tre flotte soverom, stue, stort bad, gjestetoalett, kjøkken og spisestue.  

Eiendommen ligger på Tyrvelidfeltet på Vågslid. Fenomenal utsiktsbeliggenhet som forandrer seg i takt med årstiden. På sommerhalvåret vil majestetiske fjell speiles i Eivindbuvatnet, mens man om vinteren har full oversikt over løypenettet inn mot Fossen.

Området ligger ved Haukelifjell - midt imellom øst og vest. Vågslidområdet ligger på østsiden av vannskillet og er kjent for sitt gode klima. Området kan tilby flere soltimer enn de fleste vinterdestinasjonene det er naturlig å sammenlikne seg med.

Hytten ligger i gangavstand fra alpinanlegget på Vågslid som har hele 13 preparerte skiløyper og 6 skitrekk samt eget barnetrekk/band. Anlegget har nyere (og nylig påbygget) varmestue med afterski og sportsbutikk.

Ønsker du å lese mer om Tjønnveg 26? Sjekk ut Finn annonsen ved å klikke HER. 


PS! Husk å følg Meglerhuset Relé på Instagram. 
@Meglerhusetrele



Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign