Pages

2/4/16

Ny frisyre

For en liten stund siden var jeg og fikset håret mitt hos Pur Grønn Frisør i Haugesund
Jeg bare elsker stilen, mottoet og imaget til denne frisørsalongen. Pur grønn er Haugalandets første og godkjente grønne frisørsalong og er svært opptatt av miljøet. Dette syns jeg er kjempe positivt, spesielt når jeg er opptatt av miljøet selv. PUR står for det rene og det ekte - noe som passer perfekt for denne salongen.

De tilbyr behandlinger med produkter som så godt som mulig er uten hormonforstyrrende, allergi og kreftfremkallende stoffer. Greit å vite ikke sant? Dette har jeg aldri tenkt over før jeg booket time hos dem. Å vite at frisøren din prøver å unngå allergifremkaldene kjemikalier i hårfarge og produkter er en lettelse og positivt. Hvis du har fått det med deg, er jeg opptatt av både miljø og helse selv. Jeg syns det er veldig behagelig å vite at jeg faktisk ikke skader miljøet eller bruker produkter som er testet på dyr når jeg skal få ny eller friske opp frisyren min. Er du ikke enig? Hvor deilig er det ikke å faktisk vite 100% at du gjør det rette valget? :) jeg syns det er kjempestas! Dette er viktig - noe som flere av oss bør bli flinkere på. 

Pur Grønn har et stort engasjement for hår, trender, helse og miljø. Alle frisørene ser utrolig kule og stilfulle ut og salongen er gjennomført til de grader. Alle produktene de både bruker og selger er miljøvennlige noe som er kjempe positivt. Stort pluss her! 

Salongen tilbyr en rekke ulike behandlinger. Alt i fra klipp, farge, fjerning av ettervekst, extentions og har nå åpnet en egen parykkavdeling med full service og oppfølgning hele veien. Fantastisk ikke sant? Skal du farge håret ditt? De har egen spa avdeling der du kan sitte å slappe av med en kopp kaffe/te og et lite fotbad. Gjentar - FOTBAD! Wow? Hvor kult og digg er ikke det? Dette har jeg aldri opplevd før. Syns det var kjempe kult og kreativt. På sentrene får du en liten pappkopp med dårlig utblandet kakao og en liten sjokolade som er dårlig på smak - her får du ekte kaffe etc, ulike magasiner, rolig musikk og fotbad inkludert i prisen. Dette er luksus ;) 

Alle som jobber hos Pur Grønn får god opplæring og deltar på ulike kurser både i inn og utland. Jeg syns det er kjempe bra at alle som jobber der får lært seg nye ting jevnlig. Da er du enda sikrere på at de vet hva de gjør og at de har god erfaring. Å se at lærlinger blir tatt godt vare på og får godt hjelp underveis er utrolig positivt. Jeg har selv vært vitne til at lærlinger IKKE får den hjelpen de skal og da kan det fort ende opp med missfornøyde kunder fordi lærlingen ikke gjør slik som kunden vil. 

Hva gjorde jeg hos Pur Grønn Frisør? Jo, det skal jeg fortelle deg! Jeg fikk nemlig extentions og nye striper. Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet og kan på hånden med hjertet si at det er lenge siden jeg har vært så fornøyd med håret mitt. Marit, frisøren min, er kjempe flink og dyktig. Hun visste og forsto med en gang hva jeg ønsket å gjøre og hvordan det skulle gjøres. Jeg tror ikke samtalen om håret varte mer enn 5 minutter før hun hadde god nok oversikt og kontroll. - Applaus til Marit!!
Marit har vært frisør i godt over 2 år nå. Etter min mening skulle man trodd at hun har vært frisør i minst dobbelt så mange. Jeg er super happy over hvordan jeg ble behandlet og følte vi kom godt overens. (krysser fingrene for at hun mener det samme! Haha..) 

Grunnen til at jeg valgte og gå til Pur Grønn er fordi jeg har hørt at de er de beste i Haugesund på extentions og at de leverer hår av beste kvalitet. Hairtalks hårkvalitet er nøye utvalgt for det Nordeuropeiske markedet. Håret har en intakt overflate, noe som gjør at håret tåler resetting etter resetting. Alt Hairtalk hår er fairtrademerket. Altså dette håret kan bæres med stolthet. Fairtrade er f. eks at håret ikke kommer fra kvinner som er blitt skamklippet eller har blitt tvunget til å selge håret sitt. Dette er meget positivt. 

Fristet til å booke time? Stikk innom hjemmesiden for å bestille time selv eller slå på tråden til Pur Grønn for å høre hva de har å tilby. :) Klikk her for å komme direkte til hjemmesiden: http://ledigtime.no/purgronnfrisor/p/hjem

Nedenfor ser du step by step bilder. Det øverste bilder er FØR Marit begynte å fikse håret mitt (flaut..) og de andre bildene er når hun la i striper, da jeg var i spa avdelingen, vasket håret, klippet det og til slutt da Marit satte på extentionsene mine. Alt i alt var dette en super opplevelse og jeg kommer ALDRI til å bytte frisør igjen.

FØR 

ETTER STRIPINGEN - FØR EXTENTIONS

SLUTTRESULTATET
(Jeg skal ta bilder ute i dagslys når det blir bedre vær. Da får dere se enda bedre hvor flotte fargene er sammen og hvor bra arbeid Marit har gjort.) 

Hva syns du? Likte du det? Gjerne legg igjen en tilbakemelding. :) 

Husk og følg Pur Grønn på Facebook HER og på Instagram @purfrisor

Ha en fin Torsdag alle sammen. :)

Blogglistenhits

1 comment:

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign