Pages

1/27/16

Alicante


Sitter å mimrer tilbake da Alexander og jeg var i Alicante i fjor sommer. Vi booket turen via Reiseportalen goTO. Utrolig greit å bruke et reiseselskap. Er du ikke enig? Da får du alt under ett, å du slipper å tenke på noe som helst. Vi kommer definitivt til å gjøre det samme i år også. Reiseportalen goTO booket både fly, hotell og transport til hotellet for oss. Veldig greit rett og slett. :)

I fjor sommer var vi i Spania i fem dager. Vi bodde på et hotell som lå like ved stranden og nærme sentrum. Alicante var en fin plass, men etter min mening var det litt for mange mennesker på stranda. Skulle du ha solsenger måtte man være tidlig ute. I sommer tenkte vi å reise enten til USA, Hellas eller Kypros. En ting er sikkert, å det er at vi skal ta utallige bilder å det gleder jeg meg til. Nedenfor ser du et par bilder fra da vi blant annet spiste god mat og da vi gikk opp til borgen i Alicante. 


Etter en kjempe tung og varm spasertur opp til borgen, stoppet vi for å få med oss solnedgangen. Det var helt magisk. Det er fasinerande å se på hvor vakkert en solnedgang kan være. Jeg storkoste meg da vi satt å kikket utover Alicante å så på solen gå ned. 

Vi tok ikke så mange portretter av oss sammen på denne turen men jeg fikk snikt meg til å ta et par. :) Fra nå av skal vi alltid ta mange bilder sammen når vi er ute å reiser. 

Har du tips til hvor vi bør reise i sommer? Gjerne kom med et par forslag. :) Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign