Pages

10/23/15

Our Home II


Her får dere se enda flere bilder av huset vårt. Alexander og jeg har innredet det meste i sammen. Det var blant annet hans ide om å male den ene stueveggen burgunder/vinrød. (Se forrige innlegg). Veggen der pianoet står skal også bli burgunder/vin rød. Vi har bare ikke hatt tid til å male den enda. 

De fleste møblene våre er fra Skeidar og Jysk. Vi bestilte den gule gyngestolen fra en britisk nettbutikk. Stuebordet har Alexander redesignet selv. :) 
Resten av dekor og pynt er fra Indiska, Trendhuset, Søstrene Grene og fra utlandet. Vi handler en god del på Urban Outfitters Home i London. Anbefaler alle å sjekke ut denne butikken. Her har de utrolig mye kult og spesielt. 

Polaroidveggen i gangen var Alexander sin ide. Vi gjorde det veldig spontant en kveld. Jeg hadde et ødelagt Polaroid One Step kamera liggende. Alexander sin ide var å sage dette i to å henge det på veggen. Deretter kom ideen med at vi måtte henge opp polariodbilder fra diverse festligheter og opplevelser rundt kameraet. :) Vi har nå startet en ny tradisjon der vi tar bilder sammen med venner og familie når dem kommer på besøk å henge dem opp på veggen etterpå. :) Kult ikke sant? 
Hva syns du? Hvilket rom liker du best? :) 


Blogglistenhits

4 comments:

 1. Eg klare ikje å bestemma meg for kass rom eg like best faktisk, de e alle så fine på sin egen måte. Så sjalu at eg blir rød i trynet haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha så kjekt å hørra. Tusen millioner takk:D Ska prøva å lasta opp litt flære bilder seinare:)

   Delete
 2. Liker stilen deres såå godt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk :) Så kjekt å høre :)

   Delete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign