Pages

10/26/15

Hodnafjellet


I går gikk Alexander og jeg opp til Hodnafjellet som ligger i Tysvær. For en utsikt! Det gikk egentlig ganske fort å komme seg opp, men vi brukte en del tid på å ta bilder.. hehe :) Ingenting er kjekkere enn å få bilder av oss sammen med den fine naturen i bakgrunnen. Er du ikke enig? 
Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best?

Bildene er tatt med Nikon Df & Sigma 35mm f/1.4.
Bildene er ikke tatt med stativ, men kameraet er blitt plassert på diverse steiner. Hehe :) 
Har brukt timeren som er i kameraet for å ta portrettene av oss sammen. 

Innstillinger:
ISO200 - lukker 1/250 blender f/2.8
 


Blogglistenhits

6 comments:

 1. Gud så fine bilder. Eg digge bildene dine. No så innmari.

  Kan eg spør om ein ting ang Nikon DF, vil du anbefala det fremfor Nikon D700 te profft bruk?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen tusen takk! :) Utroligt kjekt å sjå at någen like det eg laste opp. :)

   Nikon Df e et kamera eg absolutt kan anbefala. Men her e d kun mest for dei så kjøre alt manuelt. :) Det e ikje autofunksjon på det. :) Men D700 e o et knallbra kamera. :) Brukte det på jobb før men har oppgradert te Nikon D810 :)

   Delete
  2. Bare hyggelig. Eg e så glad for at eg kom over denna bloggen og profilen din på instagram. Du inspirere, virkelig!

   Tusen takk, endelig noen som svare meg ang DF. Eg bruke kun manuelt så autofunksjonen har ingenting å sei for min del. E det mye lettare å håndtera sånn vektmesisg iforhold te D700? Det e kje for ingenting at eg kalle kameraet mitt for Monsteret, hehe :)

   Delete
  3. Så kjekt å hørra:) Igjen, tusen takk!

   Alt e eintilvendingsak.:) Eg konne aldri tenkt meg å bytta kamera me mindre d komme ein oppgradering av Dfen:) Det einaste så e litt minus, e at du ikje kan filma me d. Meeeen eg filme skjeldent haha:) Skarpheten å fargetonane e insane :)

   Delete

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign