Pages

5/5/15

Marbella here I come!


God morgen! :) Nå sitter jeg på jobb og har akkurat booket flybilletter og hotell til Marbella i Spania. Turen blir i slutten av juni sammen med venninna mi Linn Sofie. :) Vi gleder oss utrolig mye, og har allerede begynt å planlegge turen. Turen er fra fredag til mandag og er booket via Reiseportalen goTO. Endelig skal vi reise på jentetur! Det som er så utrolig greit, er at vi reiser direkte i fra Helganes til Malaga, og tar buss videre til Marbella. Hvor deilig er det ikke å reise direkte i stedet for å mellomlande andre steder i Norge? 

Vi skal fly med Ryanair, og bo på et nydelig hotell som heter Hotel Fuerte Miramar som ligger på standkanten i Marbella. Når vi booket reisen, sendte vi bare mail til Reiseportalen goTO om hvor vi ønsket å reise, hvilket hotell vi ønsket å bo på og hvilke datoer vi kunne tenkt oss ned. Greit ikke sant? I etterkant får du svar der du bekrefter bestillingen og tilbudet du har fått. Godtar du tilbudet, får du tilsendt en faktura for hele reisen. :) Det som er så positivt vedå bestille via goTO, er at du slipper å stresse å sjekke om alle datoer stemmer og du er også 100% sikker på hva totalsummen kommer på. :) 

Linn Sofie og jeg har allerede laget en liten liste over hva vi skal hjøre på jenteturen vår. Vi skal på spa, shoppe, spise god mat, ligge på stranden og gå på yogatimer på morgenen. Hørtes ikke dette deilig ut? Nå skal jeg rett inn på diverse nettbutikker å handle meg et par sommerkjoler, bikinier og sandaler til reisen. :) Gleder meg!Kunne du tenkt deg å reise på jentetur du også? Bestill tur i dag å skap kjekke og morsomme minner med venninene dine! :) Reiseportalen goTO kan du besøke på Oasen Storsenter eller klikke deg inn på deres hjemmeside; www.goto.no :)


Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign