Pages

4/9/15

Shop till you drop in London!


Hvor skal jeg begynne? Jeg bare elsker å shoppe i London! Storbyen har mer enn nok å tilby. Uheldigvis ble det ikke så mye shopping på meg denne gangen, men Alexander fikk handlet en del. :) Vi oppholdt oss for det meste i Oxford Street og i Carnaby Street. Neste tur skal jeg vise Alexander Covent Garden og Camden.
***
Shopping i London har store kontraster. Her finner du alt i fra superbille butikker, bruktbutikker og store flotte butikker som selger kun designervarer. Storbyen tilbyr mye mer enn de verdensberømte klesmerkene som Stella McCartney, Vivienne Westwood, Burberry, Louis Vuitton og Alexander McQueen., og shoppingata Oxford Street, samt shoppingsentrene Harrods, Selfridges og Liberty. 
Går du bort fra de mest åpenbare og standard shoppingmulighetene, finner du raskt spennende og god London-shopping. Butikkjeden Beyond Retro har tonnevis av vintageklær til lave priser. Her kan du få tak i kjempetøffe bikerjakker til 500-lappen, cowboyboots i ekte slangeskinn til 800kr og mye mer. Butikken som ligger på Cheshire Street sies å være den aller beste og er vel verdt et besøk. Ønsker du å besøke Beyond Retro på et annet sted, finnes butikken i Covent Garden og i Camden Lock Marked. Vil du ikke på Byond Retro, kan du isteden besøke Rokit på den berømte gaten Brick Lane, en butikk med utvalgte og luksuriøse merkeklær fra før i tiden, samt massevis av denim. TIPS TIL UNGE JENTER! - Her får du tak i kjempe stilige Levis 501 shortser til kun 200kr(!). :) 
I det trendy området Shoreditch skal du ikke gå glipp av shoppingsenteret Boxpark som så si kun består av containere og for pop-up-butikker. Her kan du bli inspirert og shoppe unike plagg og produkter fra lokale designere. I tillegg får du ofte kjøpt "one of a kind" klær. Er ikke det kjekt? Ingenting er som å komme hjem med noe som ingen andre har eller kan få tak i! :) 
Hatchard’s er navnet på Londons eldste bokbutikk som ligger på den samme adressen på Picadilly Road.Bokbutikken har vært åpen siden begynnelsen i 1797(!). Butikken har fem etasjer og er du en bokorm, har du kommet til paradiset! 
Har du noen spennende gater du går for å shoppe i London? Hvilken er din favorittgate? :) 

Nedenfor ser du et par bilder jeg tok da jeg og Alexander shoppet i London. :) 

 Et av mine favorittruter innenfor shopping er å starte ved Marble Arch, og deretter gå oppover helt til du kommer i til Tottenham Coart Road undergrunnstasjonen. Da får du gått igjennom hele Oxford Street hovr du finner blant annet butikker som Primark, Topshop, Urban Outfitters, River Island, Bershka, Zara, Mango, HMV, H&M, Forever 21, Aldo, Footlocker, Nike, Adidas og Pull & Bear. Alle disse butikkene er absolutt til å anbefale. Her finner du klær, sko og tilbehør til både damer og herrer. Ønsker du å lese mer om butikkene på denne strekningen? Klikk HER.
Ble du fristet til å reise? Stikk innom Reiseportalen goTO på Oasen Storsenter eller besøk deres hjemmeside www.goto.no for å få tilbud på fly & hotell. :) Ha en fin dag!

Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign