Pages

12/1/14

Reis til København i dag!

København i desember
Visste du at du kan reise direkte fra Helganes til København? 
Reiseportalen goTO har en rekke ferdige pakker du kan velge mellom. Av og til kan det være stressende å bestille fly, hotell og togbilletter. Hvorfor ikke få noen til å gjøre det for deg? Stikk innom Reiseportalen goTO på Oasen for å bestille reise, eller ta kontakt via deres hjemmeside www.goto.no :) 


KØBENHAVN
København er en fantastisk by. Byen tilbyr det meste, spesielt i disse førjulstider. 
Københavnerne er utrolig gode på å skape hygge og god stemning. Museene i byen inviterer til julearrangementer og teatrene tilbyr fantastiske juleforestillinger. Byen har også et utrolig flott tivoli hvor du finner tidenes julemarked. Det blir sagt at tivoliet i København har Skandinavias koseligste julemarked. Dette må du få med deg!

Jeg håper du lar deg inspirere av innlegget, og at du tar turen til København før jul. Kanskje du finner de beste julegavene her? Eller hva med å gi en Københavntur som julegave? :)  

Hva kan du gjøre i København i desember? Nedenfor er et par tips til hva du kan finne på :) Bygg et pepperkakehus
Er du glad i å bake? Bli med og bak ditt eget spiselige hus, og dekorer det med godteri, sjokolade og melis! Fra og med 7. desember kan du være med og lage ditt eget pepperkakehus hos DAC. Du kan lese mer om bakingen på www.dac.dk :) 

Christianias julemarked
I den «Grå Hall» på Christiania i København kan du besøke et flott julemarked som er fullt av liv og god stemning. Her kan du få tak i alt i fra håndlagde smykker, lysestaker, armbånd, vesker, strikk og møbler. Du finner også fantastiske bakerier som tilbyr kjempegod julesnacks!

H.C. Andersen julemarked
Opplev et helt nytt julemarked i hjertet av København! H.C. Andersen Julemarked inviterer alle til en eventyrlig jul på torget. Julemarkedet åpnet 15 november, og har åpent frem til julaften. Her kan du få med deg et fantastisk julemarked som tilbyr en rekke flotte boder. Markedet er oppkalt etter Danmarks berømte eventyrdikter. Er du heldig og kommer på rett dag, kan du treffe selveste Andersen og bli fotografert sammen med ham. Bodene er pyntet med tusenvis av julelys og det spilles julemusikk fra morgen til kveld. Dette er absolutt et julemarked du bør besøke. :) Ønsker du å lese mer om dette markedet? Gå innpå www.julemarked.co for mer info. 

Julekonserter i DR Konserthus
Er du glad i konserter og teater? Bli med på DR’s store juleshow og opplev bant annet Nøtteknekkeren og Handels Messias! Her er det show for hele familien. 
DR Konserthus er et av Københavns største konsert/teater lokaler. I desember spilles det symfoniske julekonserter, opera, julemusikaler og forskjellige teaterstykker. Ønsker du å se hva som står på programmet for desember? Ta turen innom www.dr.dk/koncerthuset for mer info :) 


København har mer enn nok å tilby i Desember! 
Sjekk ut disse tilbudene Reiseportalen goTO tilbyr: 

Pris fra kun 1090,- per person. Inkluderer to netter i delt twinrom med frokost på et 3* hotell i København og billetter til Carlsbergs bryggeri. Er du glad i øl, eller kjenner noen som er en ølelsker, er dette den perfekte turen! :) Klikk her for å komme direkte til pakken.

Pris fra kun 1090,- per person. Inkluderer to netter i delt twinrom med frokost på et 3* hotell i København. Du får også med inngangsbillett til det berømte Tivoliet. Denne turen passer for alle. Ønsker du å ha det moro en helg, eller vil du overraske barna dine med en helg fullt av aktiviteter? Bestill turen i dag og få et minne for livet! :) Klikk her for å komme direkte til pakken. 

Pris fra kun 1290,- per person. Inkluderer to netter i delt twinrom med frokost på et 3* hotell i København og billett til FC København hjemmekamp. FC København er Skandinavias desidert beste lag for tiden, og spiller kampene sine i Parken i København. Har du en i familien eller en venn som elsker fotball mer enn alt? Ta ham eller henne med deg på tur nå! Klikk her for å komme direkte til pakken. 


Som du ser er det ikke vanskelig å finne på noe å gjøre i Danmarks hovedstad. 
– Og da har jeg ikke en gang nevnt alle «matopplevelsene» som frister på restauranter og kafeer i denne trivelige byen. Ta deg tid til et ekte dansk «smørrebrød» på et av spisestedene i Nyhavn, kjøp røde pølser i en bod i Tivoli eller på Rådhusplassen og kjøp brente mandler fra en av de mange gateselgerne, eller slå til med et gourmet måltid på en av de finere restaurantene. København har hele 15 restauranter som har fått stjerne i den berømte Michelin guiden. 
Her finnes virkelig noe for enhver smak!
Nettstedet www.aok.dk anbefales for å finne nyttig informasjon om alt som skjer i København.
God tur! Obs! Innlegget inneholder reklame.


Blogglistenhits

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign