Pages

11/28/14

Bestill tur til London i dag!

Jeg har sagt det før, og sier det med glede igjen: London har alt du og familien er på jakt etter! Teater, musikaler, utstillinger, museum, shopping og fotball. Har du lyst til å reise til London, er det smart å bruke litt tid på planlegging før turen. Det kan spare deg for både tid og penger, og dessuten får du som regel mer utbytte av reisen. Vi er så heldige at vi kan reise direkte til London i fra Helganes. Reiseportalen GoTO kan hjelpe deg med å bestille den perfekte turen! :) Les mer på www.goto.no

Tips: Visste du at barn får halv pris på baggasje, setereservasjon og andre tilleggsprodukt med Ryanair, og at du i tillegg kan få 20% avslag på hver 3. reise dersom du reiser sammen med barn? 


En musikal eller et teaterstykke er nesten et must, og det finnes alltid mange forestillinger å velge mellom. Bestill gjerne billetter hjemmefra dersom du har en bestemt forestilling du vil se. På Leicester Square finner du «The Official Ticket Boot». Her selger de billetter som er til overs til dagens forestillinger, og prisen er ofte sterkt redusert, men vær obs på at mange av de mest populære forestillingene ofte er utsolgt på forhånd.Det kan være lurt å ha forhåndskjøpte billetter også til andre ting. Da slipper du køene på populære attraksjoner som Madame Tussaud's, London Eye og Tower of London. Reiseportalen GoTo har en rekke tilbud og forskjellige pakker til deg som ønsker dette. :) 

Har du forhåndskjøpt billetter til flytogene, har du en ting mindre å tenke på når du skal orientere deg på Stansted. Et Travelcard/Oyster Card lar deg reise så mye du vil med buss og undergrunn, og dette er den beste måten å oppdage stedene utenfor Oxford Street. Disse billettene kan Reiseportalen Goto hjelpe deg med. 

Hvorfor ikke legge handleturen til en forstad som Richard Hermann's Richmond? Her finner du butikker, koselige puber i trange smug, antikvitetsmarkeder og tehus ved elvebredden. Eller du kan ta det førerløse toget til nyrestaurerte Docklands, her fra kan du spasere tørrskodd under Themsen til Greenwich. Det er bare tiden som setter begrensninger for hva du kan oppleve. Planlegger du litt i forkant, rekker du mye mer!

Skal du reise til London før nyttår? Sett av en kveld til en musikal. Fra og med
6. desember kan du se den berømte musikalen CATS. Cats er en av London’s mest sette musikaler. Reiseportalen goto har nå et kjempebra pakketilbud på Cats-musikalbilletter, to netter på hotell & forkost for kun 1490kr per person. Flybilletter kommer i tillegg. :) Bestiller du snarest får du turen for under 2000kr! Billig ikke sant? :) Les mer om pakken her: Musikalpakker via Reiseportalen GoTO.

Ønsker du å se en musikal med litt mer juletema, bør du absolutt få med deg «The Snowman». Dette er en julemusikal for barn og barnslige voksne! :) Musikalen handler om snømannen til en liten gutt som blir levende på julaften, og sammen drar de avgårde på et fantastisk eventyr. På reisen møter de blant annet dansende pingviner, reinsdyr og mange av julenissens venner. Musikalen går i hele november og frem til 14 desember. 

Er du på jakt etter en musikal som IKKE har juletema, kan du blant annet se «The Thriller». Dette er en musikal som hyller Michael Jacksons 40 år lange karriere.
 – Eller du kan få med deg «Phantom of the Opera» som er en av de virkelig store musikalene gjennom tidene. «Mamma Mia», «Mathilda», «Les Miserables» og «Lion King» er andre flotte forestillinger det går an å velge blant. 


Nedenfor har jeg lagt en «Topp 20» liste over ting du kan gjøre i London i Desember: 

1. Du kan besøke Hyde Park’s «Winter Wonderland». 
2. Besøke “Hogwarts in the snow” i the Warner Bros Studios. 
3. Få julestemning i Kensington Palace. Her er det masse kjekke aktiviteter fra og  med 1des. 
4. Kle deg ut som julenissen og bli med i «Santacon parade». 
5. Ta med deg skøytene eller lei skøyter og ta turen til en skøytepark
6. Besøk isshowet på Natural History Museum.
7. Ta turen til London Zoo for å møte Rudolf og nissen.
8. Møt selveste nissefar i hele 45 minutter ved Ham House and Garden
9. Besøk den store leketøysbutikken Hamleys og møt «the Jolly Man in Red» 
10. Besøk varemagasinet Selfridges. Her kan du bli med på julenissejakt.
11. Lag dine egne julekort og pakker hos Wallance Collection.
12. Bli med på flotte juleverksted på Garden Museum. 
13. Juleshopping i Oxford street og Regent Street.
14. Live-konserter i Camden Town & Camden Lock Market.
15. Få med deg julemarkedet i St. James’s park. 
16. Se forestillingen «The Nutcracker»på The London Coliseum
17. Få med deg et fantastisk balletshow på Royal Opera House. 
18. Besøk Royal Albert Hall og få med deg flott julemusikk hver dag.
19. Gå på kino og se: Disney on Ice presents «1000 years of magic». 
20. Gå i Carnaby Street. Enten på britisk pub eller på shopping. 


Du finner flotte pakker til London på www.goto.no ! God helg alle sammen!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign