Pages

8/27/14

Photography workshop in London

Workshop London 2014

Har du lyst til å være med vår fotograf til London 4 – 7.september?
Jeg arrangerer fotoworkshop i London, der vi besøker et utvalg av Londons mange flotte plasser for fotografering.

Do you want the program in your own language/English? :) There's a google translate app to the right on my blog! :) If you can't understand what we're gonna do, send me an email and I'll tell you :) 
DSC_8451DSC_4643DSC_0077DSC_7457
Påmelding & spørsmål: Amwidvey@hotmail.com / +47 47613073
Oppdatert 28.april: Påmeldingsfristen er nå gått ut. Vi har nådd minimumsantallet på deltagere så det blir tur.
Selv om fristen er gått ut så er det fortsatt ledige plasser, kontakt oss for informasjon. Pga fly og hotellpriser kan vi ikke garantere prisen på 9.900,- , men kontakt oss gjerne for mer informasjon hvis du har lyst til å bli med
______________________________
Generell informasjon:
Tid: 4 – 7.september 2014
Pris: 9.900,-
Inkludert: Fly T/R, 10KG håndbagasje, hotell i 3 netter (enkeltrom) m/frokost
Du får utdelt temaet “people in London” ved avreise + et valgfritt tema
Ting du bør ha med:
Kamera, minnekort, 2 batteri, lader, en god fotoryggsekk, lett stativ, PC.
Anbefalte objektiver: 50mm, 85mm, zoomobjektiv og vidvinkel.
_______________________________________
Dag 1 - 4.september
Vi flyr med Ryanair, avreise fra Haugesund kl 17:45.
Vi tar flytoget til Liverpool Street Station og taxi videre til hotellet der vi slapper av og har mulighet til å handle litt.
Middag på Bella Italia i Oxford Street kl 22:00 der vi prøver oss på litt matfotografering
Dag 2 - 5.september

Frokost mellom 08:00-09:00 og møtes I resepsjonen kl 09:45. 
Vi besøker “the photographers gallery” og ser på fotoutstilling.

Lunsj (soho, oxford eller I picadilly).

Vi tar undergrunnen til fotostudioet. Vi har bokket studioet fra kl 14:00 – 18:00.
Reisen kan ta opp til 20 minutter. Her må dere ta med dere et par objektiv, kamera, stativ og ekstra batteri. Studioet heter Recission Studios, og er et av de mest populære fotostudioene I London. Jeg har også fått bokket Anita Fosen, som er modell. Hun blir med oss I hele 3t! Her kan vi øve oss på å ta bedre studiobilder, fashionbilder og double exposture selvportrett. Anita kommer også til å bli stylet med bade klær og sminke. Natalia Fadejeva som skal være makeup stylisten vår på lørdag, blir også med oss I fotostudio. Hun har master I fotografering I studio fotografering og kommer til å vise oss hvordan hun tar portrettbilder. Natalia er med oss fra kl 16:00 til 18:00.

Kl 18:15 tar vi undergrunnen tilbake til hotellet. For dere som ønsker å handle litt, er dette fullt mulig. 

Etter en svipptur til hotellet, møtes vi I resepsjonen kl 20:30. Vi spiser middag på Pizza Hut på Piccadilly Circus med kvelds- og stemningsbilder etter middagen. 

Ønsker dere å teste lang lukkertid-bilder, kan vi fotografere dette etter vi har spist I Picadilly. 


Av den tiden som er igjen, kommer jeg til å sitte ca 1t I resepsjonen slik at dere kan lære dere litt redigering. Her kan dere også vise bilder og dele meninger.
Dag 3 - 6.september
Frokost mellom 08:00-09:00 og møter I resepsjonen kl 09:40.

Modellshoot med fotograf Siyana Kasabova i Hyde Park mellom kl 10:00 – 12:30. Her skal vi fotografere nydelige Georgie Riot som jobber som modell I London. Natalia Fadejeva blir med oss som makeup stylist! Jeg har også skaffet oss flotte designerkjoler som Georgie skal fotograferes i. Vi har fått kjoler fra et amerikansk merke som heter “For love and lemons” og for en nettbutikk som heter “Sheinside.com”.

(12:30) Tid for mini-lunsj i Picadilly. 

Etter lunsj skal vi treffe Cam Wheels fra klesmerket Høwl london. Cam har lagt en liten konkurranse der dere skal ut å fotografere bilder. Den som tar det beste bilde, vinner en liten goodiebag fra Høwl London.  

(ca 16:) Vi tar undergrunnen til Camden Town. Dette er en utrolig kul del av London, hvor du finner alt mulig. Her skal vi øve oss på å ta stemningsbilder, gatebilder og portrettbilder. Jeg har lagt en liten oppgave til dere, der dere skal fotografere tre forskjellige mennesker. Dere skal klare å få frem personligheten.

Etter at vi har fotografert litt I Camden, spiser vi lunsj. Her er det en rekke boder med alt I fra thai, kinesisk, mexicansk, britisk, italiensk og japansk mat. Gled dere! 

Fritid fra ca kl 19:00 – 21:15. Vi møtes I resepsjonen kl 21:15

Vi møtes i resepsjonen på hotellet kl 21:30 for middag. Etter middag, kommer jeg til å sitte I resepsjonen slik at dere kan vise meg bilder, spør om redigering og slå av en prat!  
Dag 4 - 7.september
Frokost kl 08:00
Vi tar taxi senest kl 08:30 via Liverpool Street Station. Flyet går kl 11:55 fra Stanstead
__________________________
Annen informasjon:
Middager, transport i London, flytog, billetter til attraksjoner etc dekkes av den enkelte deltager.
******
Siyana Kasabova
På workshopen kommer vi til å være med Siyana i Hyde Park for å ta fashionbilder. Hun kommer også til å vise oss hvordan hun jobber og hvilke instillinger hun bruker! :) Siyana og jeg har også booket modell og stylist som skal være med oss disse timene. Modellen heter Georgie Riot, og jobber som modell i England. Hun har sin egen FB side som dere bør sjekke ut + hjemmeside: www.georgieriot.weebly.com 

Siyana Kasabova er fashion oh beauty fotograf i West Midlands, UK. Hun had nå gått to år på BA Photography i Coventry University.  Interressen hennes for foto startet for ca 5 år siden, og etter dette har hun tatt en rekke fashion og beauty bilder. Siden august 2013, har bildene hennes blitt publisert over hele verden. Et par av bildene hennes har komt med i et par online magasiner fra UK, USA og Australia. 
Siyana er dyktig både med kameraet og i photoshop. Hun vil gi oss diverse tips om hvordan man lærer å ta de beste fashion/beauty bildene. :) 

Vi valgte å booke Siyana fordi kreativiteten hennes er på topp, hun er utrolig dyktig og vet hva hun holder på med. Hun har jobbet med en rekke modeller og er flink til å stille dem opp. Personlig tror jeg vi kommer til å lære utrolig mye av henne og håper det blir en dag vi ikke kommer til å glemme! :) 

Sjekk ut hennes Facebook page her: Siyana Kasabova Facebook 

Photographs by: Syiana KasabovaGeorgie Riot
Georgie er modellen som vi skal ta bilder av sammen med Siyana. Hun har jobbet med en rekke fotografer tidligere. Georgie har et vakkert ansikt, noe som kommer til å gjøre bildene unike! Gled dere! Nedenfor er litt info om henne som er hentet på hennes FB side: 

I have been commercial and fashion modelling from the young age of 14; each occasion providing me with accountable measures of understanding and communication skills. Having gained extensive amounts of experience and a strong client base through doing photo shoots, fashion shows and video shoots; thus meaning I have the confidence and ability to get on with a variety of different personalities within a creative team. I am hardworking, dedicated and always endeavour to perform to the best of my abilities. I am interested in everything from fashion to editorial, with the exception of glamour/nude.
  1. www.georgieriot.weebly.com
  2. www.purpleport.com/portfolio/georgieriot
  3. www.linkedin.com/in/georgieriot
  4. www.twtrland.com/profile/georgieriot
  5. www.modelmayhem.com/2823399
  6. www.pinterest.com/georgieriot/
  7. www.youtube.com/georgielvstheenemy

Natalia Fadejeva

Natalia jobber som fashion go beauty fotograf go makeup stylist i England. Hun er utrolig dyktig, både som stylist og som fotograf. Hun har også samarbeidet med Siyana en del, og har stylet Georgie flere ganger. Ønsker du å se mer av Natalia, bør du sjekke ut Facebook siden hennes! Bildene er tatt av Siyana, men det er Natalia som har stylet modellen. Her ser du hvor dyktige de er i sammen. Du finner Fb siden til Natalia her: https://www.facebook.com/nataliafadejevaphotography/timeline
Fotograf: Siyana Kasabova & MUA: Natalia Fadejeva


RECESSION STUDIOS

Jeg har vært så heldig å fått bokket et av Londons beste fotostudio. Her har de et stort utvalg i forskjellige bakgrunner og utstyr. I tillegg har de et eget stylist rom der modellene kan skifte, sminke seg og fikse håret. De har også det beste studioutstyret som er på markedet.  Studioet er bokket 5. september fra kl 14:00 - 18:00.
Her skal vi fotografere blant annet Anita Fosen sammen med Natalia Fadejeva.
 Recession Studios er blant annet brukt mye av skoskjedes ALDO. De har blant annet fotografert lookbooken frra 2012 og 2013 her.

Anbefaler alle å ta en tur innom hjemmesiden til studioet for å se hvem som har vært her å fotografert. www.recessionstudios.uk
Nedenfor er et par bilder som viser litt av studioet. (bilder hentet fra deres hjemmeside).
FOR LOVE AND LEMONS & SHEINSIDE.COM
Til fotoshootene har jeg fått tak i hele tre flotte designerkjoler fra et amerikansk merke som heter "For love and lemons". Jeg har også fått tak i tre kjoler fra nettbutikken sheinside.com. Både Georgie og Anita skal bruke disse kjolene slik at vi får helt forskjellige bilder. Kjolene blir da fotografert både i Hyde Park og i Recession Studios. :) 


No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign