Pages

7/3/14

Shopping in Bremen


Bremen er en koselig by som tilbyr det meste for turister. I byen finner du butikker som selger alt i fra trendy klær, antikviteter eller forskjellige håndverk.  Jeg besøkte de mest kjente shoppinggatene, og gamlebyen Schnoor hvor du finner blant annet spesialbutikker og håndverksprodukter. Personlig kunne jeg ønsket at shoppinggatene besto av litt flere butikker, men heldigvis reiste jeg ikke ned for å handle masse nytt. Skal jeg samenligne shoppinggatene og sentrene med en by, vil jeg påstå at Stavanger er den som ligner mest. :)

Området rundt markedsplassen og Rådhuset i sentrum byr på mange butikker og diverse markeder. Bremens mest kjente shoppinggater er Sögestrasse og ObernstrasseObernstrasse er kjent for sine motebutikker som blant annet Zara, Mango, Fossil og New Yorker. Ønsker du å shoppe trendy og dyre varer, bør du ta turen til  Fedelhören, hvor du finner blant annet en rekke antikvitetsbutikker og delikatessebutikker. 
Er du mellom 16-30 år, anbefaler jeg å sjekke ut gaten Obernstrasse. Zara-butikken er hele fire etasjer og selger klær for både damer, herrer og barn. Både Mango og Vans butikken har også godt utvalg. 

Ønsker du å pese mer om shoppingtips i Bremen? Gå innpå Reiseportalen goTO sin hjemmeside. Klikk HER for å komme direkte til goTO's shoppingtips. :) 

Nedenfor ser du et par butikker som ligger i Obernstrasse. :)

ECCO er kjent for sine fantastiske skosåler. Har du vondt i beina eller sliter med flate sko, bør du ta turen innom Ecco. Tøflene deres vinner ofte "best i test" tester flere ganger i året. :) 
Alle varene deres består av miljøvennlige produkter og skinn. MANGO er en populær butikk som selger for det meste ungdomsklær. Her kan du ofte få tak i fine selskapskjoler eller stilige festtopper. Du kan også få kjøpt klær til barn og herrer. 
Handle under takLloyd Passasjen byr på en rekke spennende butikker under glasstak. Her finnes det en rekke butikker som selger alt i fra Nike sko, Vans, Adidas, Hugo Boss og blant annet Timberland varer. Er du på jakt etter freshe Nike Air Max sko, bør du absolutt gå her! Butikkene hadde et vanvittig godt utvalg av de nyeste Nike modellene. :) Ønsker du nye joggesko eller nye Nike sko, bør du ta turen hit først! :)


SIDESTEP footwear har et enormt utvalg av de nyeste Nike Air Max skona. Her får du også kjøpt merker som blant annet Converse, Adidas og Vans. 


Shoppingsentre i Bremen

Det finnes flere shoppingsentre i Bremen. Vi besøkte et kjøpesenter som heter Waterfront som lå ca 15 minutter med taxi fra Rådhusplassen. Senteret besto av butikker som blant annet H&M, Primark, New Yorker og Vero Moda. Det var også en del fastfood kjeder, tekniske butikker og et fotostudio. :) Er du i Bremen når det regner, kan du fint drepe litt tid ved å besøke dette shoppingsenteret. Ønsker du å ta taxi bort, koster det mellom 15-20 euro per vei. Det finnes også en egen taxistasjon utenfor senteret. :) 

Bremens største senter er Weserpark shoppingsenter som ligger i Hans-Bredow-Straße 19. Senteret holder vanligvis åpent til kl 20:00 alle dager og er et av Tysklands største shoppingsenter. Ønsker du å pese mer om shoppingsentre i Bremen? Klikk HER  

Nedenfor er et bilde av et stort kjøpesenter som ligger få minutter fra Rådhusplassen. :)
Midt i de kjente gågatene finner du alltid et marked som tilbyr mye forskjellig. Er du glad i blomster, har de blant annet et stort utvalg i flotte buketter. :) 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign